La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

Nu zondag open

Maak nu een afspraak en ontdek onze Batibouw-aanbiedingen. Tijdens Batibouw geniet je ook van onze laagste prijsgarantie.

Jubiläumsangebot

Spare 40 % auf Montage und Lieferung oder 1.000 € auf 3 Haushaltsgeräte von AEG – jetzt nur 897 €.

Ouvert ce dimanche

Prenez un rendez-vous maintenant et découvrez nos offres Batibouw. Pendant Batibouw, profitez également de notre garantie des prix les plus bas.

Kvik feirer 40 år.

Spar momsen på kjøkken eller 20 % på garderobe.

25% jubilæumsrabat

Spar 25% på ALLE køkkenskabe og fronter i marts.

40 jaar jubileum aanbieding: BTW-vrij* op alle keukens.

Om ons 40-jarig jubileum te vieren, maak vandaag nog een afspraak en geniet van BTW-vrij* op alle keukens, badmeubels en garderobekasten.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

De aanbieding die u heeft geprobeerd te bezoeken, is verlopen, we hopen dat u in plaats daarvan kunt genieten van onze andere aanbiedingen.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

Erbjudandet du försökte besöka har löpt ut, vi hoppas att du istället kommer att njuta av våra andra erbjudanden.

L'offre que vous avez tenté de visiter a expiré, nous espérons que vous profiterez plutôt de nos autres offres.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

De aanbieding die u heeft geprobeerd te bezoeken, is verlopen, we hopen dat u in plaats daarvan kunt genieten van onze andere aanbiedingen.

Tarjous, johon yritit tutustua, on vanhentunut, toivomme, että sen sijaan nautit muista tarjouksistamme.

Große Eröffnung in der Bremer Überseestadt am 30.03.2023

Gerne nehmen wir Ihre Buchungen vor dem Eröffnungstermin als Video – Buchung wahr.

Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Tarjous, johon yritit tutustua, on vanhentunut, toivomme, että sen sijaan nautit muista tarjouksistamme.

Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Tarjous, johon yritit tutustua, on vanhentunut, toivomme, että sen sijaan nautit muista tarjouksistamme.

00

dage

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Book et møde, inden tilbuddet udløber

Hvor omfattende renovering har dit køkken brug for?

Hvis det er blevet tid til en køkkenrenovering, er det vigtigt at overveje, hvor omfattende en renovering der er behov for. Skal du fjerne hele køkkenet og starte forfra, eller er det tilstrækkeligt med et nyt lag maling på væggene og nye greb på skuffer og låger? Denne guide hjælper dig med at finde ud af, hvor meget du har brug for at gøre.

Tilstanden af det gamle køkken afgør, hvor meget der skal renoveres. Hvis bordpladerne er misfarvede og slidte, og den ene skuffe altid falder af, når du forsøger at åbne den, skal du måske overveje et helt nyt køkken. 

Eller måske er det nok at male væggene, erstatte vandhanen med en Quooker, så du har varmt vand til teen, og udskifte grebene, for at løfte køkkenets udseende. 

Vi tilbyder ikke kun køkkener i smukt dansk design, men har også stort fokus på bæredygtighed, og for os er det mest bæredygtige køkken dit eksisterende køkken. Og skulle det ske at være et Kvik køkken, kan du måske endda nøjes med at udskifte designet på lågerne og skufferne og lade alt andet være. 

Læs med, når vi gennemgår alle de overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse med en renovering.

 

Skal det være et komplet nyt køkken?

Hvad koster det at renovere et køkken?

Vurder selv, hvor godt dit eksisterende køkken i grunden er. Hvilke dele af køkkenet skal fornyes, og hvilke kan vente? Når du renoverer køkkenet, kan du vælge at udskifte alt undtagen skabene og soklen. Jo mere du vælger at udskifte, jo dyrere bliver det. Skal det være nye skabslåger, en ny vask og et nyt armatur – eller måske en ny bordplade i sten? Det kan hurtigt løbe op og nærme sig prisen på et helt nyt køkken. Tænk hele projektet omhyggeligt igennem, inden du går i gang. Du ender måske med at komme frem til, at den bedste løsning – og investering – er at købe et helt nyt køkken.

Udforsk vores køkkendesign

Har du brug for en ny bordplade?

I ældre køkkener er bordhøjden ofte lavere end i moderne køkkener. Men med en indsats over låger og skuffer kan du dog nemt hæve bordpladen til den højde, der passer bedst til dig.

Der er mange forskellige bordplader at vælge imellem, og det kan være vanskeligt at vurdere, hvilken der passer bedst til dit køkken – og ikke mindst dine behov. Inden du går i gang med køkkenrenoveringen, kan du få hjælp til at finde den helt rigtige bordplade med vores praktiske guide.

Guide til at vælge den perfekte bordplade
Som en del af din køkkenrenovering

Nye fliser?

Giv køkkenet et nyt udtryk med nye fliser. Du kan dække en hel væg, eller vælge blot at bruge fliser bag vasken og komfuret. Fliser er ikke kun praktiske, de giver også køkkenet et personligt udtryk og kan give det et markant løft. Med alle de smukke farver, former og materialer at vælge imellem, er det kun fantasien (og økonomien), der sætter grænser for denne del af køkkenrenoveringen.

Køkkenrenovering på tre niveauer

Lad os guide dig gennem de forskellige mere eller mindre omfattende renoveringsmuligheder og bringe dig et skridt nærmere dit drømmekøkken.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Til din lille køkkenrenovering

Se alle vores køkkenprodukter
— Nye greb

Udskiftning af greb og knopper på køkkenlåger og skuffer er en nem løsning til at give det gamle køkken et nyt look.

— Ny belysning

Tilføj belysning på uventede steder – for eksempel indvendigt i mørke skuffer for at gøre dit gamle køkken mere funktionelt.

— Udskiftning af hvidevarer

Ud over bordpladen er hvidevarer en af de vigtigste ting i en køkkenrenovering. Nye hvidevarer kan være netop det, der skal til for at fuldende dit ”nye” køkken. Ud over den nyeste teknologi og smarte funktioner har nye hvidevarer typisk også en bedre energiklasse end de gamle og vil ende med at tjene sig selv hjem.

Til din mellemstore køkkenrenovering

Se alle vores køkkenprodukter
— Køkkenarmaturer

Hvis renoveringen af dit køkken omfatter udskiftning af bordpladen og vasken, kan det være en god idé også at udskifte armaturet. Det er det udstyr i køkkenet, der bruges flittigst, og det er ofte enten slidt eller forældet. Et nyt armatur kan give køkkenet et helt nyt udtryk.

— Ny køkkenvask

Køkkenvasken er integreret i bordpladen, så det giver god mening at udskifte den sammen med bordpladen. Måske drømmer du om en større vask eller en vask med en frisk farve? Du kan selvfølgelig også vælge at udskifte vasken, selvom du vælger at beholde den gamle bordplade.

Til din omfattende køkkenrenovering

Udforsk vores køkkendesigns
— Udskiftning af bordpladen

Bordpladen er et af køkkenets vigtigste elementer og det element, der udsættes for mest slid, så det er nok meget sandsynligt, at renoveringen omfatter en udskiftning af bordpladen. Men det kan være dyrt, afhængigt af hvilket materiale du vælger. Overvej, hvilket slid den vil blive udsat for, samt materiale og farve, og overvej, hvad der fungerer bedst for dig i det daglige.

— Fronter

Hvis du allerede har et Kvik køkken, kan du sikkert skabe et helt nyt look blot ved at udskifte fronterne og skufferne med et af vores nye design.