Katalog og prisliste

Er du på udkig efter moderne dansk design, som både er smukt og funktionelt? Find inspiration i vores kataloger – her finder du alt til dit nye køkken eller badeværelse eller til din nye garderobe. Vores prislister hjælper dig med at få styr på dit budget, og du bliver positivt overrasket over, hvor meget dansk design du får for pengene. Læn dig bare tilbage med din iPad, åbn kataloget, og bliv inspireret.

Hvis du foretrækker et trykt katalog, kan du hente et i din nærmeste Kvik butik. Vi bruger bæredygtigt Scandia 2000-papir fra Lessebo, som er Cradle to Cradle®-certificeret på guldniveau, hvilket gør det til et af verdens mest klimavenlige papirtyper.

Find en butik tæt på dig.

Lad os inspirere dig med nyheder, designs og meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag kampagner, nyheder og meget mere i din indbakke og på Sociale Medier.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så accepterer du vores privatlivspolitik - læs mere her.

Lad dig inspirere her

AVOLIA clay

69.227,-

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.