OAKWOOD — Gedigent håndværk.

Det massive egetræ og de smukt udformede detaljer, som fingertappede samlinger og integrerede greb, fanger hurtigt dit øje. Du kan virkelig fornemme det store arbejde, der er blevet lagt i dette køkken, og resultatet er en kombination af sublim teknik, fantastisk kvalitet og naturlige, bæredygtige materialer. Køkkenet taler ikke bare til dine sanser, det giver også dit hjem karakter.

OAKWOOD

Oakwood design favorit 2023

Vi er glade for at kunne meddele, at Oakwood er blevet tildelt Dansk Designfavorit i køkkenkategorien af ​​det danske interiørmagasin BoBedre. En stor tak til BoBedre, Boligmagasinet og alle dem, der stemte på Oakwood midt i et felt med meget hård konkurrence.

Din støtte inspirerer os til at fortsætte med at lave smukke danske designkøkkener. Vi er, og vil altid være, forpligtet til at tilføje varme og skønhed til hjemmet, ét køkken ad gangen. Find ud af, om dette prisvindende køkken er noget for dig, ved at booke et gratis møde med din nærliggende Kvik-butik i dag

Find din nærmeste Kvik-butik

Sublimt håndværk

Oakwood er lavet af massivt egetræ og emmer af kvalitet med fingersamlinger og integrerede greb. Det understreger kvaliteten i dit hjem.

Smart tænkt dansk design

Oakwood serien er indbegrebet af intelligent dansk design. Designet er funktionelt med et elegant udtryk, hvor alle elementer ligner tre skuffer adskilt af tynde sorte linjer uden luft imellem, som samtidig gør køkkenet meget rengøringsvenligt. Skuffernes og fronternes strømlinede design giver køkkenet et harmonisk udtryk.

Det emmer af kvalitet

Dette køkken fylder dit hjem med godt håndværk. Det er udelukkende fremstillet af træ fra certificeret bæredygtige skovbrug, og det er derfor det bæredygtige valg, som i kombination med andre design giver dig kvalitet, der vil holde i mange år. Det traditionelle og innovative snedkerarbejde gør Oakwood til en strålende repræsentant for det ypperste inden for dansk design.

OAKWOOD – det emmer af kvalitet

Udforsk vores andre køkkendesign.

Design

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.