Udstillingskøkkener

Da vi løbende lancerer nye, fede køkkenløsninger, er vi indimellem nødt til at skifte udstillingskøkkenerne i vores butikker ud. Og det kan komme dig til gode! Med en køkken udstillingsmodel kan du nemlig spare flere tusinde kroner – uden at spare på kvaliteten på et fedt køkken i dansk design og høj kvalitet. Ofte inkluderer vores udstillingskøkkener både vask, hvidevarer og bordplade, så du kan få et komplet nyt køkken til en overraskende lav pris. Se de aktuelle udstillingskøkkener til salg hos vores butikker. Hvis du har spørgsmål til en af vores køkken udstillingsmodeller, er du altid velkommen til at kontakte den relevante butik.

Hvorfor vælge et udstillingskøkken?

Når du vælger et af vores udstillingskøkkener, får du samme fede danske design og høje kvalitet som altid hos Kvik – bare meget billigere. Har du brug for at tilpasse køkkenet, så det passer 100% til dit hjem, kan du købe ekstra skabe, skuffemoduler og andet tilbehør til din valgte udstillingsmodel.

Alle modeller herover er udstillingskøkkener fra vores butikker, og der kan derfor forekomme mindre brugsspor. Priser er angivet for afhentning i den pågældende butik. Vil du gerne have hjælp til at montere køkkenet, eller har du andre spørgsmål, skal du blot kontakte butikken. 

PRATO dark grey

70.050,-

?