MILK -- en glad start på dagen.

Vores Milk badeværelsesskab er funktionelt og nemt at komme til, samtidig med at det har en moderne og uformel tilgang til badeværelsesdesign. Med både åbne og lukkede hylder er alt organiseret og lige ved hånden hver morgen. Helt perfekt til et lille badeværelse.

MILK

MILK -- hvad skal du have ovenpå?

Milk er bæredygtigt og fremstillet udelukkende af FSC-certificeret træ, men prisen er overkommelig selv for et stramt budget. Så det kan måske få dig til at overveje, hvilke lækre detaljer du skal toppe looket med. Måske en integreret vask eller et smart armatur?

Se vores badtilbehør

MILK white

2.787,-

MILK -- øje for detaljer.

Milk fungerer genialt i små badeværelser, hvor hver detalje tæller og bliver en del af din morgenrutine. Minimalismen ved Milk giver dig mulighed for at træffe dristige farvevalg til vægge, fliser og spejle og måske endda tilføje lidt fancy belysning.

MILK -- en størrelse op?

Det særlige badeværelsesskab er ikke alt, hvad Milk har at tilbyde dit badeværelse. Hvis du har lidt mere plads, kan du vælge højskabe i Milk og få mange flere opbevaringsmuligheder på badeværelset.

Hvis du har planer om at ombygge dit badeværelse, måske endda udvide det, foreslår vi, at du inkluderer en af vores eksperter i din planlægning. Mødet er gratis og uforpligtende, og selvom vi ikke sælger baderumsløsninger eller marmorfliser, så samarbejder vi både med håndværkere og entreprenører, der i deres arbejde tager udgangspunkt i vores danske design.

MILK -- ikke kun til dit bad.

— -- lige så oplagt i dit køkken.

Lad Milk spille hovedrollen på dit badeværelse – ligesom i køkkenet.

— -- også velegnet i garderoben.

Milk garderoben giver dig mulighed for at indføre de samme grundregler i teenagerens værelse.

Udforsk andre baddesign

Se alle vores badeværelsesmøbler

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.