LINEARIS – i en let grå nuance.

Hvis du ønsker et køkken med farve og det samme lette og rene udtryk som et hvidt køkken, er Linearis pure grey måske noget for dig. Pure grey har det samme lette og lyse udtryk som et hvidt køkken, men med et ekstra touch af elegance og personlighed. Det er samtidig et bæredygtigt valg med en kerne af genanvendt MDF beklædt med en særlig folie af genanvendte PET-flasker.

LINEARIS

Dansk design –- rene linjer.

Du har sandsynligvis bemærket dem nu: de tydelige profillinjer ved skuffer, låger og bordplade. Grebene er indarbejdet i designet på den glatte, bæredygtige folie, og den udskårne profil giver fingrene et fast greb om de let glidende skuffer og låger. Denne funktion er stort set Linearis' eneste designelement. Det er funktionelt dansk design. Når først du åbner skuffer og låger, åbenbarer Linearis alle de funktioner, du går og drømmer om: intelligent skuffeindretning og integreret opvaskemaskine, køleskab eller fryser, der bare ser endnu mere cool ud i dette design. En indbygget ovn eller kogeplade i sort vil fungere rigtig godt som kontrast.

Slå dig løs -– med stærke kontraster.

Linearis' karakteristiske linjer giver dig et stærkt, solidt look og en perfekt mulighed for at kombinere med kontrastfarver, også til bordpladen. Du kan naturligvis vælge en bordplade i præcist den farve, du ønsker, og i dit foretrukne materiale, men vi foreslår en lækker tyk bordplade, som passer perfekt til Linearis' linjer.

Vælg XL -- når størrelsen gør en forskel.

Du overvejer måske et hvidt design, fordi farven får et mindre køkken til at synes større, men Linearis pure grey kan gøre helt det samme. Det samme gælder vores XL- og XXL-moduler. Linearis fås i XL-moduler, som kort og godt har 15 % mere opbevaringsplads uden at optage mere gulvplads sammenlignet med standardmoduler. I XXL-versionen får du 40 % ekstra plads. Vi foreslår, at du beder en af vores køkkeneksperter om at udarbejde et uforpligtende tilbud på Linearis baseret på dit specifikke layout. Som altid tilbyder vi overraskende lave priser.

Læs mere om XXL

Udforsk vores andre køkkendesign