Gør drømmen til virkelighed

Bad.

Fem gode grunde

Derfor skal du vælge et Kvik badeværelse.

1. Dansk design.

Vores tidløse, moderne og praktiske vægmonterede badeværelsesskabe skaber værdifuld gulvplads på badeværelset. 

Lad dig inspirere af vores baddesign

2. Overraskende lave priser.

Vi tilbyder ikke blot dansk design, men udfordrer også branchens normer og sikrer, at du altid får den mest fair pris. 

Læs mere om vores overraskende lave priser

3. Bæredygtighed.

Ikke blot noget, vi taler om. Vi har arbejdet med bæredygtighed i årevis og tilbyder holdbare løsninger til badeværelset fremstillet af genanvendte og genanvendelige materialer. 

Læs mere om vores bæredygtighedsrejse  

4. Viderefør din stil.

Gør indretningen mere personlig ved at videreføre designelementer fra rum til rum i boligen. Indret køkken, entré og badeværelse i den samme harmoniske stil.

Udforsk vores badetilbehør her 

5. Garantier, du kan have tillid til.

Vi tester vores produkter omhyggeligt og tilbyder lange garantier. Vi bruger genanvendte og bæredygtige materialer, som du kan have tillid til. 

Læs alt om vores garantier

Gør det selv.

Er du god med en skruetrækker og et vaterpas? Så kan du hente dit køkken, bad eller garderobe i praktiske flade pakker i din lokale Kvik butik og selv montere det. Du styrer selv tempoet med hjælp fra vores letforståelige vejledninger. 

Lær mere Gør det selv

Gør det på den sjove måde.

Denne løsning er til dig, som ønsker at være involveret, men måske føler dig lidt skræmt af opgaven. Vi samler alle elementerne for dig på vores lokale værksted, og du monterer dem selv. På den måde kan du klare noget af arbejdet selv uden at påtage dig hele ansvaret. 

Gør det på den nemme måde.

Denne løsning er til dig, der ønsker at bruge din tid på andre ting end at montere dit nye køkken, bad eller garderobe. Vi klarer det hele for dig: Vi samler elementerne, leverer dem og sætter dem op. Du skal blot læne dig tilbage og nyde dit helt nye køkken! 

Oplev vores badeværelsesdesign.

Ofte stillede spørgsmål om badeværelser.

Vi ved, det kan være en skræmmende opgave at designe et nyt badeværelse. Den gode nyhed er, at vi er parate til at hjælpe. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål i vores praktiske oversigt med ofte stillede spørgsmål nedenfor, er du velkommen til at booke en aftale allerede i dag – vores team er som altid klar til at hjælpe dig. 

Inspiration fra vores Instagram.

@villapynten

MANO white

@lenahjelseth

BORDO black

@villa_nordhelle

MANO white

@charlotte.hjornevik

OMBRA white

@jillhestbechmortensen

MANO white

@villavilla_lina

MANO sera

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Bestil et møde