Dansk design til overraskende lave priser.

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

61.906,-

Hvad nu hvis -- du fik mere for mindre?

Vores XL by Kvik-skabe giver dig 15% mere plads uden ekstra omkostninger. Og vælger du XXL, får du 40% mere plads. På den måde får du masser af skabsplads og bordpladeplads til en pris, der ikke vælter budgettet.

Hvad nu hvis

-- vi giver besparelserne videre til dig?

Helt fra begyndelsen har vi udfordret branchens standarder og måder at gøre tingene på. Vi fandt ud af, at vi kunne transportere 26 køkkener pr. fyldt lastbil, hvis vi sendte dem usamlet som flade pakker. Det er fire gange flere køkkener i hver lastbil end industristandarden, som er at sende samlede køkkener. Vi sender besparelserne videre til dig.

Hvad nu hvis

-- et nøje udvalgt sortiment af dansk design gav dig en bedre pris?

Vi har et sortiment af omhyggeligt udvalgte danske designkøkkener af høj kvalitet. Gennem årene har vi finpudset og raffineret vores design, så du kun får det allerbedste. Det gør det nemmere for dig at vælge og billigere for os at producere. Og vi giver besparelserne videre til dig.

Hvad nu hvis

-- vi gav besparelserne videre til dig?

Vi vil altid bestræbe os på at arbejde smartere og mere effektivt, så vi kan tilbyde produkter, der er til at betale. Vi synes, at alle fortjener at få det dansk designede køkken, de drømmer om.

Sådan leverer vi høj kvalitet til overraskende lave priser på dit næste køkken. 

Se hvordan vi udfordrer standarderne.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Lær hvordan du får mere værdi fra os?

Læs mere solide grunde til, hvorfor du skal vælge os

Kvik Finans.

Lær hvordan vi kan hjælpe dig med finansiering.

— Vores XXL løsninger.

Lær mere om hvordan du får mere plads uden ekstra omkostninger.

— Vores garanti.

Lær mere om hvordan vi står bag kvaliteten af vores produkter.