Green kitchen with black handles and an integrated oven
Farver til fronter
Farver til greb

OMBRA — grønt fra inderst til yderst.

Vi slog os sammen med designduoen fra Says Who for at give dig Ombra. Dette kølige grønne køkken er inspireret af dansk natur og indhyller dig i en følelse af ro. Dets organiske former, der er inspireret af rullesten fra danske strande, kommer til live i naturlige, genanvendte materialer.

OMBRA

Dansk design — form og funktion i perfekt harmoni.

Det unikke i dansk design skinner igennem i Ombras intelligente toskuffe-look. De glatte runde rullestensgreb er hovedelementet – uanset om de fører ind til skuffer eller låger. Fronterne er nemme at holde rene og fri for fingeraftryk, og de er lette at åbne – selv for dine små køkkenhjælpere. Smukt og praktisk – det er dansk design.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Valget er dit — skræddersy dine greb.

Det var en gåtur langs en stenet dansk strand, der gav inspiration til Ombra grebenes karakteristiske glatte og ovale kurver. Du kan vælge mellem seks forskellige farver. Vælger du grønt, får dit køkken et ensartet look. Vælger du en kontrastfarve, vil de karakteristiske kurver rigtig skille sig ud. På den måde afspejler dit Ombra køkken din personlige stil. Det materiale, du vælger til grebene, fremhæver farven på køkkenfronterne, og hvis du vil ændre farve senere, kan en lille udskiftning få dit køkken til at føles helt nyt igen.

Green fronts with integrated handles and a wooden worktop

Overfladen er lavet af genbrugsmaterialer.

Ombra fås i en smuk frodig grøn. Fronterne, der er lavet af genanvendte PET-plastflasker, har et mat look og en silkeblød fornemmelse på overfladen, der samtidig er smuk og let at holde ren. Hver 60 cm front er fremstillet af 14 genanvendte PET-plastflasker, og det er en dejlig følelse at vide, at du gør dit for at forhindre plast i at ende i havet. Og med genanvendt MDF på indersiden er Ombra fremstillet med omtanke for den næste generation.

Læs mere om vores bæredygtighedsmission
Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Oplev OMBRA — i dit hjem.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

61.906,-

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

61.906,-

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop
Detailed image of a green kitchen's dark oak drawer
Green kitchen cabinet with an integrated oven and wine refrigerator
Wooden worktop with a black sink

OMBRA — fordi livet leves i køkkenet.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

61.906,-

OMBRA — er ikke kun til dit køkken.

— — perfekt til dit badeværelse.

Bring Ombras rolige linjer ind på dit badeværelse.

Udforsk vores andre køkkendesign.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.