Køb nu – betal senere

Du behøver ikke betale det fulde beløb for dit køkken nu

Med vores finansieringsmuligheder kan du vælge at betale for dit køkken på dine egne vilkår. Vil du ikke tømme din opsparingskonto? Planlægger du et stort bryllup eller et jubilæum? Skal du på din drømmeferie? Gør det hele, og få samtidig dit drømmekøkken! Brug vores finansieringsmuligheder, og betal køkkenet af i overskuelige månedlige betalinger, der passer til dit budget.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

58.630,-

Du kender dit budget bedst

Du kender dit månedlige budget bedst, så vi sætter dig i førersædet med vores overskuelige månedlige betalinger. Du vælger selv lånets størrelse og løbetid. Du kan få finansieret hele dit nye køkken eller dele af det – hvor meget er op til dig.

Altid gennemsigtig

Uanset hvilket beløb du vælger at få finansieret, sørger vi altid for, at den samlede pris, du betaler, er tydelig. Vi har valgt vores finansieringspartnere omhyggeligt for at få de bedst mulige finansieringsmuligheder til dig. Din personlige køkkenekspert vil forklare dig mulighederne. 

Book et møde for at få mere at vide

4 gode grunde til at få finansieret dit køkken

Et køkken er en stor investering. Finansiering kan gøre det muligt for dig at fordele omkostningerne over tid gennem månedlige betalinger. Eller måske kan det gøre det muligt for dig at få de små ekstra ting, der ville gøre livet lettere, som en vandhane med danskvand eller et vinkøleskab. Her er en liste over grunde til, at det er et godt valg at få finansieret dit drømmekøkken.

Ansøg her