Dansk design og et unikt koncept

Vi har et unikt koncept med stort indtjeningspotentiale, og vi leder efter nye franchisetagere. Du driver din egen virksomhed med et stærkt brand, koncept og team bag dig. Vi leverer et fantastisk produkt, der opfylder folks drømme om at få et køkken, bad eller en garderobe i dansk design – altid til en overraskende lav pris. Vi lancerer nye produkter i dansk design to gange årligt, så dit produktsortiment altid er opdateret og har det, som forbrugerne efterspørger. 

 

Bliv en del af teamet

Er du vores nye franchisetager?

Aktuelle muligheder

Nye butikker: København/Frederiksberg, Herlev.

Eksisterende butikker til salg: Horsens, Holbæk, København Østerbro, Århus Viby og Ballerup. 

 

Ansøg nu

Kvik i korte træk

Vi skiller os ud

Vi har udfordret køkkenbranchens traditionelle forretningsmodel i mere end 40 år. Vi kommer med et gennemsigtigt tilbud uden plads til forhandling, så kunderne ved på forhånd, hvad de får for pengene.

Du er din egen chef, men med støtte fra os

Forretningen er din, men du har en stærk virksomhed og et stærkt team bag dig. Vi hjælper dig med alt fra din forretningsplan og placering til din markedsføring og fakturering. Så du kan koncentrere dig om at designe og sælge køkkener i dansk design.

Mere end 190 butikker i 12 lande

Som Kvik franchisetager bliver du en del af et voksende internationalt netværk med mere end 190 butikker i Europa og Asien. Og vi har store ekspansionsplaner. Vil du være en del af dem?

Fokus på bæredygtighed

Vi tænker bæredygtighed ind i vores produkter helt fra begyndelsen – i hele køkkendesignets livscyklus. Vi anvender så mange genbrugsmaterialer som muligt i vores produkter og undersøger hele tiden muligheden for at anvende flere.

Vi har et unikt koncept, der er grundlagt med det formål at tilbyde kunderne en enklere, mere gennemskuelig og hurtigere vej til deres drømmekøkken, -bad eller -garderobe.

— Kviks vision
Erfaring

Har du det, der skal til?

Du har iværksætterånd, og du ønsker at skabe livslange kunderelationer. Erfaring fra køkkenbranchen er en fordel, men ikke et krav. Desuden skal du have lyst til – og helst erfaring med – at sælge, styre, inspirere og lede. Det er vigtigt, at du har en stærk personlighed og flair for tal, så du både er god til kontakten med mennesker og til at drive forretning. Det skader ikke, hvis du er god til at omgive dig med et stærkt team – salg og installation af en kundes drømmekøkken er et komplekst projekt, og det kræver et effektivt team gennem hele processen. 

Mød vores franchisetagere

Vores første franchisetagere i Tyskland

Læs mere om deres rejse

Bare sig ja til køkkenet

Læs deres historie

Fra IT-ingeniør til indehaver af to butikker

Læs, hvordan Miguel udlevede sine brændende interesser

Fra fast job til iværksætter

Læs Tjadlinds historie

Hvad er processen?

Alle rejser er forskellige, men omfatter de samme trin. Du sender din ansøgning, hvorefter vi mødes i dit lokale land. Hvis kemien føles rigtig for begge parter, udarbejder vi en aftale og hjælper dig med at opbygge din business case.

Vi kan tilbyde juridisk bistand og hjælp til finansiering. Vi har sikkert allerede undersøgt den rigtige placering, men vi beslutter den i fællesskab. Du går derefter i gang med dit uddannelsesforløb.

I mellemtiden bygger vores butikskonstruktionsteam din butik eller genopbygger den, hvis du overtager en eksisterende butik. Vores digitale markedsføring sikrer derefter, at du har bookinger på åbningsdagen, og så er det tid til den store åbning.

Vi bliver ved din side og hjælper dig hele vejen. Du er din egen chef, men vi er med dig hele vejen.

Ansøg nu
Tag det næste skridt

Er du klar til at blive en del af holdet?

Efter at have læst alt dette er du så klar til at tage det første skridt i retning af at åbne din egen Kvik franchise? I så fald vil vi rigtig gerne høre fra dig. Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende og vil blive behandlet med diskretion.

"Jeg glæder mig til at læse din ansøgning. Vi høres ved!"

– Jesper Nielsen, landechef, Danmark

Begynd din rejse i dag

Se billeder fra butiksåbninger i hele Europa

Kvik Hoorn i Holland

Kvik Hoorn teamet i forbindelse med åbningen i november 2023.

Kvik Fuengirola i Spanien

Kvik teamet i Marbella åbner deres anden butik – Kvik Fuengirola i 2023.

Kvik Hamburg Altstadt i Tyskland

Fra åbningen i 2021.