Bliv en del af teamet

Er du vores nye franchisetager?

Bliv en del af et unikt koncept med stort indtjeningspotentiale som Kvik-franchisetager. Sammen opfylder vi kundernes drøm om at få dansk design i deres køkken, bad og garderobe – altid til overraskende lave priser.

Aktuelle muligheder

Nye butikker: Nykøbing F, Skive, Haderslev, Nyborg, Grenå, Skanderborg, Farum, Nuuk og Herlev/Brønshøj.

Eksisterende butik til overdragelse: Kvik Odense Risingvej, Kvik Odense Ørbækvej, Hørsholm.

Klik her for at ansøge

Bliv en del af en voksende succes.

Kvik er et voksende internationalt netværk med mere end 180 butikker i Europa og Asien. I løbet af de sidste fem år har Kvik oplevet en enorm vækst, og vi ser en stor stigning i butiksbesøg og online bookinger.

  • De bedste butikker har en omsætning på mere end 7 millioner EUR med en EBIT på 8-10%
  • Den gennemsnitlige indtjening for en franchisetager i 2021 var 220.000 EUR*
  • Fire ud af fem butikker når deres økonomiske mål i det første år

Vi er ÉT hold.

Som franchisetager er du aldrig alene. Vi er med dig hele vejen, og vi arbejder sammen som et hold og gør hinanden bedre.

Fra vores hovedkontor i Danmark hjælper vi dig med alt, hvad du har brug for til at drive butikken.

Vi gør en forskel ved at give folk en god modtagelse. Vi får folk til at føle sig godt tilpas, og vi prøver aldrig at overtale kunderne til at købe noget.

— Peter Verhaeghe
Kvik-franchisetager, Brugge, Belgien
Har du det, der skal til?

Erfaring.

Du er en stærk iværksætter, der ønsker at skabe kunder for livet. Erfaring fra køkkenbranchen er en fordel, men ikke et krav. Desuden skal du have lyst til – og helst erfaring med – at sælge, styre, inspirere og lede. Det er vigtigt, at du har en stærk personlighed og flair for tal, så du både er god til kontakten med mennesker og til at drive en forretning.

Arbejd hårdt, og opnå gode resultater.

Du har en udadvendt personlighed og er en progressiv selvstarter, der aldrig giver op. Du er typen, der ser muligheder frem for problemer. Du er en frontløber, når det kommer til forandring og udfordringer. Det begejstrer dig, samtidig med at du er bevidst om, at vi altid kan blive bedre. Desuden har du ikke noget imod at blive kastet ud i situationer, du ikke har prøvet før, for du stoler på dig selv og din evne til at træffe beslutninger.

Du gør en forskel.

En stærk passion og lysten til at gøre en forskel er det, der kendetegner en Kvik-franchisetager. Du er god til at lade dine medarbejdere mærke, at de gør en forskel, når vi leverer køkkener, bade og garderober i dansk design til overraskende lave priser. Og du nyder at vise kunderne, hvor meget de kan få for pengene, når de køber deres køkken hos Kvik.

Ofte stillede spørgsmål.

Vi ved, at det er en stor beslutning at investere i din egen butik og blive franchisetager, og at du utvivlsomt har mange spørgsmål. Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi får oftest. 

Vi har et unikt koncept, der er grundlagt med det formål at tilbyde kunderne en ENKLERE, mere GENNEMSKUELIG og HURTIGERE vej til deres DRØM.

— Kviks vision

Se nogle billeder fra de seneste butiksåbninger i hele Europa.

Kvik Västerås i Sverige.

Et glad team til grand-opening i 2019.

Kvik Madrid Principe de Vergara i Spanien.

Åbningen af vores 3. butik i Madrid i 2021.

Kvik Hamburg Altstadt i Tyskland.

Åbningen af vores første Kvik-butik i Tyskland.
Tag det næste skridt

Er du klar til at blive en del af holdet?

Efter at have læst alt dette er du så klar til at tage det første skridt i retning af at åbne din egen Kvik-franchise? I så fald vil vi rigtig gerne høre fra dig. Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende og vil blive behandlet med diskretion.

Klik her for at ansøge

*Oplysningerne er kun beregnet til at give en generel og vejledende indsigt i det mulige indtjeningsgrundlag som franchisetager hos Kvik A/S. EBIT skal forstås som overskud tillagt den løn, som franchisetager udtager af selskabet. Beregningerne er lavet på baggrund af alle franchisebutikker i Europa og på indtægtsgrundlaget fra d. 1. januar 2021- 31. december 2021. Oplysningerne kan variere, alt efter hvilket land og område der lægges til grund for beregningerne. Tallene er desuden baseret på en veletableret butik og kan ikke forventes at udgøre indtjeningsgrundlaget fra det første driftsår. Indtægtsgrundlaget kan variere fra land til land og afhænger bl.a. af det geografiske område og af egen indsats. Det oplyste indtjeningsgrundlag kan derfor alene anses som et historisk billede og ikke en garanti på den fremtidige indtjening. For nærmere information, kontakt altid Jesper Nielsen, Country Manager, for en nærmere drøftelse af et specifikt land eller område.