Bliv en del af teamet

Er du vores nye franchisetager?

Unikt koncept, attraktive produkter

Vi har et unikt koncept med stort indtjeningspotentiale, og vi leder efter nye franchisetagere. Du driver din egen virksomhed med et stærkt brand, koncept og team bag dig. Vi leverer et fantastisk produkt, der opfylder folks drømme om at få et køkken, bad eller en garderobe i dansk design – altid til en overraskende lav pris.

Aktuelle muligheder

Nye butikker: Brønshøj/Herlev, Farum, Skive, Nyborg, Nykøbing Falster, Grenå, Haderslev, Grønland.

Eksisterende butikker til overtagelse: Viborg, Horsens, Viby Aarhus og Hjørring.

Begynd din rejse i dag
Bliv en del af holdet

Vi er i fuld vækst

Som Kvik-franchisetager bliver du en del af et voksende internationalt netværk med mere end 185 butikker i Europa og Asien. Og vi har store udvidelsesplaner. I løbet af de seneste 5 år har vi oplevet en enorm vækst, og vi ser en øget interesse for køkkener. Vi har opgraderet vores digitale værktøjer for at få endnu flere bookinger og butiksbesøg.

  • Vores bedste butikker har en omsætning på mere end 7 millioner EUR med en EBIT på 8-10 %
  • Den gennemsnitlige indtjening for en franchisetager i 2021 var 220.000 EUR
  • Fire ud af fem butikker når deres økonomiske mål i det første år

Vi er ÉT HOLD

Med en Kvik-franchise står du aldrig alene. Vi er med dig hele vejen, og vi arbejder sammen som et hold og gør hinanden bedre. Vi udvikler og frigiver løbende nye danske designprodukter og bakker din forretning op med stærk digital markedsføring, der giver dig en masse leads i form af bookinger. 

Fra vores hovedkontor i Danmark hjælper vi dig med alt, hvad du har brug for til at drive butikken. Bliv franchisetager, hvis du vil være med på en spændende rejse – som vi er sammen om. 

Vi har et unikt koncept, der er grundlagt med det formål at tilbyde kunderne en enklere, mere gennemskuelig og hurtigere vej til deres drømmekøkken, -bad eller -garderobe.

— Kviks vision
Erfaring

Har du det, der skal til?

Du har iværksætterånd, og du ønsker at skabe kunder for livet. Erfaring fra køkkenbranchen er en fordel, men ikke et krav. Desuden skal du have lyst til – og helst erfaring med – at sælge, styre, inspirere og lede. Det er vigtigt, at du har en stærk personlighed og flair for tal, så du både er god til kontakten med mennesker og til at drive forretning.

Arbejd hårdt, og opnå gode resultater

Du har en udadvendt personlighed og er en progressiv selvstarter, der aldrig giver op. Du er typen, der ser muligheder frem for problemer. Du er en frontløber, når det kommer til forandring og udfordringer. Det begejstrer dig, samtidig med at du er bevidst om, at vi altid kan blive bedre. Desuden har du ikke noget imod at blive kastet ud i situationer, du ikke har prøvet før, for du stoler på dig selv og din evne til at træffe beslutninger.

Du gør en forskel

En stærk passion og lysten til at gøre en forskel er det, der kendetegner en Kvik-franchisetager. Du er god til at lade dine medarbejdere mærke, at de gør en forskel, når vi leverer køkkener, bade og garderober i dansk design til overraskende lave priser. Og du nyder at vise kunderne, hvor meget de kan få for pengene, når de køber deres køkken hos Kvik.

Vi gør en forskel ved at give folk en god modtagelse. Vi får folk til at føle sig godt tilpas, og vi prøver aldrig at overtale kunderne til at købe noget.

— Peter Verhaeghe
Kvik-franchisetager, Brugge, Belgien

Ofte stillede spørgsmål

Vi ved, at det er en stor beslutning at investere i din egen butik og blive franchisetager, og at du utvivlsomt har mange spørgsmål. Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi får oftest. 

Se nogle billeder fra de seneste butiksåbninger i hele Europa

Kvik Västerås i Sverige

Et glad hold ved åbningen i 2019.

Kvik Madrid Principe de Vergara i Spanien

Åbningen af vores tredje butik i Madrid i 2021.

Kvik Hamburg Altstadt i Tyskland

Fra åbningen i 2021.
Tag det næste skridt

Er du klar til at blive en del af holdet?

Efter at have læst alt dette er du så klar til at tage det første skridt i retning af at åbne din egen Kvik-franchise? I så fald vil vi rigtig gerne høre fra dig. Din henvendelse er naturligvis helt uforpligtende og vil blive behandlet med diskretion.

Begynd din rejse i dag