Farver til fronter

Skydedøre — det intelligente valg til din garderobe.

Du bliver overrasket over de mange ting, du kan gøre med skydelåger. De kan fungere som indgang til dit fantastiske walk-in-closet eller som baggrund for vægspejlet i fuld størrelse, der får værelset til at se større ud og gemmer tøjet pænt af vejen. Og de åbner i en rolig glidende bevægelse. Smart og De Luxe er vores to skydedørsløsninger, som udgør nøgleelementerne i vores skræddersyede garderobekoncept. De fås i forskellige farver og med forskellig finish. Kig ind i en Kvik butik nær dig – og få en demonstration af de forskellige løsninger.

SKYDEDØRE

– valget er helt op til dig.

Vores skydedøre er også perfekte til at indrette en separat sektion eller et hjørne i rummet med en stilfuld skydedørsløsning. Vores skydedøre kan også kombineres med andre af vores moduler, eksempelvis Vario19, til en komplet garderobe med skydedøre. Dine skræddersyede skydedøre fås med to forskellige profiler, Smart eller Deluxe, som begge ruller blødt på skinnerne. De fås også med forskellige fyldninger, håndtag eller greb afhængigt af din smag og rummets design.

SKYDEDØRE black

8.617,-

– den perfekte forside.

Du har sikkert ikke noget at skjule, men det samme gælder måske ikke for dit bryggers. Det kan være ret befriende at gemme alle VVS-installationerne og andre praktiske installationer væk. Vores skydedøre kan dog meget mere end det. De er en uundværlig del af vores skræddersyede garderobekoncept – og de strækker sig langt for at opfylde dine specifikke mål. Faktisk helt op til 2,73 meter op til loftet – og i stort set enhver bredde. Det giver dig mulighed for at omdanne husets mere skæve kroge til effektiv opbevaringsplads. Du kan også bruge skydedøre til at gemme vaskemaskinen og tørretumbleren væk.

– kom helt tæt på dig selv.

Hvem er den skønneste af dem alle? De giver dig måske ikke lige frem komplimenter, men vores skydedøre med spejl kan udrette små mirakler for din indretning og få rummet til at større ud. Og uanset om du er til magi eller ej, kan du vælge den tonede udgave med det bløde look eller den klassiske krystalklare sølvudgave. Start dagen med den ultimative selfie hver eneste morgen. Medmindre du selvfølgelig foretrækker en af de andre seks slags finish, du kan vælge imellem. De har alle sammen det til fælles, at de ikke kræver gulvplads på samme måde som hængslede låger. Det er helt op til dig, hvilken løsning du vælger bag spejlet, men Vario19 kunne være et godt valg.

SKYDEDØRE spejl

5.693,-

Udforsk flere garderober i dansk design.

Design