BORDO white

11.990,-

Kvik Erhverv

Den perfekte partner til dit næste projekt.

Siden grundlæggelsen i 1983 har vi været en pålidelig samarbejdspartner for erhvervskunder, som nægter at gå på kompromis med service, kvalitet, pris og design. Vi tilbyder førsteklasses service og design med mere end 180 butikker i 13 lande. Du samarbejder med en butik i dit lokale område, og du får din egen kontaktperson i butikken, som kender både dig og dit projekt og er med jer hele vejen fra start til slut. Vi kan hjælpe dig med alt fra renovering af enfamiliehuse til opførelse af et lejlighedskompleks med 120 boliger eller renovering af både bad og køkken i en hel boligblok.

Vi er både fleksible og servicemindede. Og vi kan hurtigt levere de kvalitetskøkkener, dine kunder efterspørger. Fire ud af fem kunder ville vælge os som samarbejdspartner igen.

Kvik leverer altid høj kvalitet til tiden.
Jørn Petter Tangen
Familiehus AS
Er du klar?

Tal med vores eksperter.

Find en butik tæt på dig, eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at kontakte den butik, der er tættest på dit projekt.

Find en butik tæt på dig
Vi garanterer kvaliteten af vores produkter.
5
års garanti på bordplader.
Garanti på bordplader
Vi har et bredt udvalg af bordplader, som passer til vores køkkendesign og din særlige livsstil – se dem her.
10
års garanti på skabe, låger og skydelåger.
Garanti på skabe, låger og skydelåger
Denne garantipolitik gælder ikke kun for vores køkkenprodukter, men også for alle låger til badeværelses- og garderobeprodukter, herunder Module16 elementer, Vario19 byggesystemet og skydelåger – se vores skræddersyede garderobedesign.
25
års garanti på bevægelige dele.
Garanti på bevægelige dele
Alle hængsler, skuffeskinner, hjul og andre bevægelige dele, som indgår i vores produkter til køkkenet, badeværelset og garderoben, er lavet til at holde og er dækket af vores standardgaranti.

Vi er blevet tildelt Indeklimamærket.

Vi har været igennem et omfattende testforløb, og vores produkter er blevet tildelt et certifikat hos Dansk Indeklima Mærkning. Det sikrer dig et bedre indeklima, når du vælger os til dit køkken, badeværelse eller din garderobe.

Indeklimamærket stiller krav til produkternes påvirkning af luftkvaliteten og adskiller sig derfor fra miljømærker som Svanemærket, der i højere grad stiller krav til produktionen og bortskaffelsen og i mindre grad stiller krav til produkternes påvirkning af indeklimaet under daglig brug.

Indeklimamærkede produkter er dermed en garanti for, at alle anvendte materialer har gennemgået omfattende tests for afgasning og luftudledning samt irritationsfaktorer.

Læs mere om certificering hos Dansk Indeklima Mærkning
Træ i vores produkter

FSC® certificeret træ.

Alt træ i vores produkter er FSC-certificeret, og fra og med 2021 gælder det også alle vores træbordplader med undtagelse af bambus. FSC står for Forest Stewardship Council®, der er et internationalt certificeringsudvalg.

Certificeringen er din garanti for, at det træ, der er anvendt til køkkenet, er produceret gennem bæredygtigt skovbrug og derudover bidrager til en bedre levestandard for lokalbefolkningen i skovområder rundt om i verden. 

Læs mere om FSC
Er du klar?

Tal med vores eksperter.

Find en butik tæt på dig, eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at kontakte den butik, der er tættest på dit projekt.

Find en butik tæt på dig

Vi kan hjælpe dig -- uanset hvem du er.

— Lejligheder og boligforeninger.

Vi er klar til at hjælpe, uanset om I skal renovere nogle få køkkener eller alle køkkenerne i boligforeningens ejendom. Vi har samarbejdet med offentlige og private boligforeninger om at modernisere og renovere køkkener siden 1983.Vi leverer køkkener til nye projekter og renoveringsprojekter i lejlighedskomplekser og udlejningsejendomme. Vi tilbyder også hurtig levering og montering af større projekter og i henhold til en fleksibel tidsplan. Ved større projekter er vi kendt for at kunne færdiggøre et køkken om dagen.

— Arkitekter.

Designer du kvalitetsboliger? Looket, linjerne og materialerne skal harmonere for at gøre din vision til virkelighed. Og det gælder også køkkenet, der er et vigtigt, centralt element i dit projekt og i vores kunders bolig. Med leveringer hver uge kan vi hurtigt levere dine kunders drømmekøkken. De kan også få bad og garderobe, der matcher køkkenet.Med en Kvik butik tæt på dit projekt får du en erfaren partner, som har hjulpet arkitekter med at finde dansk designede køkkenløsninger, der matcher deres vision, siden 1983.

-- fra små byggefirmaer til store entreprenører.

— Byggefirmaer og tømrere.

Har du brug for en pålidelig og fleksibel partner med mange års erfaring med at levere køkkener til individuelle eller mindre renoveringsprojekter? En, du kan have tillid til, og som kan klare opgaven? En, du kan ringe til, når du har brug for hurtig udskiftning af en beskadiget front? Et enkelt kontaktperson, der kender dig og din virksomhed? Så er din lokale Kvik butik den helt rigtige partner.Tømrere og byggefirmaer har siden 1983 samarbejdet med Kvik om at levere kvalitetskøkkener til deres kunder. Læs videre, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine kunder.

— Entreprenører.

Arbejder du med opførelse og renovering af kvalitetsboliger? Ønsker du at tilbyde et kvalitetskøkken i dansk design, som giver dine kræsne kunder mulighed for opgradering? Vi har ugentlige leverancer til vores butikker, så de kan tilbyde hurtig montering.Et byggeprojekt har mange aspekter, der skal gå op i en højere enhed, så vi har fuld forståelse for dit behov for præcise leveringstider og detaljerede tilbud. Vi har stor forståelse for det, fordi vi har leveret køkkenløsninger til entreprenører siden 1983. Læs videre, og se, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.