Kvik Erhverv

Arkitekter

Både looket, linjerne, farverne og materialerne skal harmonere for at gøre din vision til virkelighed. Det gælder selvfølgelig også for køkken, bad og garderobe, som er vigtige komponenter i dit projekt.

Når du samarbejder med os, får du en erfaren partner, som har hjulpet arkitekter med at realisere deres visioner for dansk designede køkkener siden 1983.

Ofte stillede spørgsmål fra arkitekter.

Vi samarbejder hele tiden med arkitekter og hjælper dem med at realisere deres vision for deres kunders boliger. Her er nogle af de spørgsmål, de ofte stiller.

Kompetent og målrettet rådgivning.

Du får din egen kontaktperson hos Kvik, så du er sikret den bedste køkkenrådgivning helt tæt på dit projekt. Sammen med din køkkenekspert kan du finde den ideelle løsning til dine kunder.

Konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores køkkenløsninger. Kontakt en Kvik butik i nærheden af dit projekt for at få et tilbud på dine nøjagtige specifikationer.

Fleksibilitet.

Kort eller lang tidsplan? Ikke noget problem – vi kan tage hånd om det hele, og vi garanterer selvfølgelig for kvaliteten. Vi kan foretage opmålingerne, nedtage et eventuelt gammel køkken og montere det nye, afhængigt af dine behov.

Stabil levering.

Din lokale Kvik butik har altid produkter på lager, og de modtager ugentlige leverancer, så vi er i stand til at levere, også med stramme frister.

Skræddersyede løsninger.

Alle vores butikker har deres eget værksted, som nemt og hurtigt kan tilpasse din ordre.

Kvik leverer altid gode løsninger til os og vores kunder.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Se vores produkter.

Tag et kig på vores smukke produkter! De er alt det, som dine kunder drømmer om. Lad os hjælpe dig med at give dem deres drømmekøkken, -badeværelse eller garderobe.

Lær os bedre at kende.

— Mere om os.

Læs mere om vores historie, værdier og få nogle fakta om virksomheden. Vi har eksisteret siden 1983, og vi skal ingen steder hen.

— Kvik Erhverv.

Lær mere om Kvik Erhverv