Farver til fronter

MANO

Nyd Manos stilfulde og elegante design og rene overflader overalt i din bolig. Mano har en løsning til alle rum, uanset om du har brug for at opdatere garderoben, entréen eller endda bryggerset.

MANO

-- klassisk dansk design.

Mano er indbegrebet af dansk design med æstetik og funktionalitet i perfekt harmoni. Med de uendelige muligheder, det gennemtænkte håndværk og det klassiske udtryk er Mano dansk design, når det er bedst. Indret dit soveværelse med Mano seriens rolige, rene linjer i stedet for at gemme det væk i et lillebitte skab.

MANO white

36.576,-

-- den perfekte løsning til entréen.

Entréen er ofte blot et sted, vi passerer igennem på vores vej ud eller ind ad døren. Med en Mano løsning kan du omdanne din entré til et sted, der inspirerer til fred og ro. Sæt dig ned, tag skoene og overtøjet af, og mærk roen sænke sig.

MANO dark grey

22.866,-

-- Mano til bryggerset.

Bryggerset er normalt ikke et rum, vi tænker meget over, men i betragtning af hvor meget tid, vi bruger i bryggerset, hvorfor så ikke indrette det lidt lækkert? Omgiv dig med dansk design overalt, både når du fylder vaskemaskinen, lægger tøj sammen og planter om.

MANO -- til alle boligens rum.

Udforsk flere garderober i dansk design.

Udforsk flere danske design

SKYDEDØRE black

8.618,-

SMART – skydelåger.

OMBRA – garderobeløsning til entréen.

VARIO19 white

26.236,-

Vario19 – walk-in-closet.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.