OMBRA

Vi har alle en travl hverdag, så vi mener, at dit bad skal være et roligt og afslappende sted, hvor du kan læne dig tilbage og forkæle dig selv. Ombra er inspireret af dansk natur og indhyller dig i et roligt design, hvis beroligende elementer i naturlige, genanvendte materialer virkelig kommer til live i dit hjem.

OMBRA

-- form og funktion i perfekt harmoni.

Ombras rene linjer og rummelige skuffer giver dig masser af opbevaringsplads til hårbørster og makeup, som ellers ville ligge og flyde på bordpladen. Tilføj høje skabe til håndklæder og lignende for at fuldende looket.

OMBRA green

16.999,-

-- skræddersy dine greb.

De karakteristiske glatte greb er inspireret af glatte rullesten fra danske strande. Du kan vælge mellem seks forskellige farver og dermed give dit bad dit eget personlige præg. Det materiale, du vælger til grebene, fremhæver farven på fronterne, og hvis du vil ændre farve senere, kan en lille udskiftning forny dit bad.

OMBRA green

16.999,-

— spændende farve i genanvendt materiale.

Ombra fås i en smuk frodig grøn. Fronterne, der er fremstillet af genanvendte vandflasker, har et mat look og en silkeblød fornemmelse på overfladen, der samtidig er nem at rengøre. Og med genanvendt MDF på indersiden er Ombra fremstillet med omtanke for den næste generation.

OMBRA -- ikke kun til dit bad.

— -- i køkkenet.

Vælg Ombra til dit køkken, og kombiner det med Ombra til badet for et sammenhængende look i hele dit hjem.

Udforsk andre badserier

Alle badserier

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.