Til hele boligen

Garderobeskabe og opbevaring.

Udforsk her

Skræddersyede garderobeløsninger.

Hos Kvik tilbyder vi skræddersyede garderober til netop dine behov. Vi hjælper dig med at skabe din drømmeløsning, uanset om du har brug for et walk-in-closet, skydedøre og skabe eller en opbevaringsløsning til entréen eller bryggerset. Vores udvalg af garderobeprodukter giver dig et optimalt udgangspunkt for at finde den perfekte løsning. Du synes måske, at skræddersyet lyder dyrt, men du vil som altid blive overrasket over vores lave priser. 

Se vores udvalg af garderobedesign

VARIO19 white

26.236,-

Oplev vores garderobedesign.

SMART black

8.618,-

Drømmer du om en garderobe?

Fem tilgange til en skræddersyet garderobe.

— skræddersy dit eget walk-in-closet. 

Vores walk-in-closets er enten et separat rum eller en separat del af et rum, hvor du kan omgive dig med alt dit yndlingstøj. Vi skræddersyr den indvendige indretning med Module 16 eller Vario19 helt efter dine ønsker. Det starter med dine opmålinger, og det slutter med din drøm af et walk-in-closet. Vario19 er også velegnet til at indrette en separat sektion i et rum. Og du kan altid fuldende projektet med Smart eller De Luxe skydedøre. 

 

— skræddersy en garderobe med skydedøre.

Vores garderobeløsninger med skydedøre er en væg eller en del af en væg bag De Luxe eller Smart skydedøre, som er skræddersyet til rummet fra gulv til loft og fra væg til væg – og med en intelligent Vario19 eller Module 16 opbevaringsløsning. 

 

— skræddersy dit garderobeskab.

Vores garderobeskabe er en kombination af vores skabsløsninger, som skræddersys efter dine særlige mål – og afsluttes med dit foretrukne frontdesign. 

 

— skræddersy din løsning til entréen, børneværelset og bryggerset.

En kreativ kombination af vores garderobeskabe i dansk design kan tilføre ny funktionalitet til stort set ethvert rum i boligen.

VARIO19 white

26.236,-

Udforsk det bedste af dansk design til din garderobe i vores kataloger.

Inspiration fra vores Instagram

@mettemundbjerg

MANO white

@husetvedelva

SMART black wood

@skraatoften

MANO white