Til hele boligen

Garderobe og opbevaring.

Skræddersyede garderobeløsninger.

Hos Kvik tilbyder vi skræddersyede garderober til netop dine behov. Vi hjælper dig med at skabe din drømmeløsning, uanset om du har brug for et walk-in-closet, skydedøre og skabe eller en opbevaringsløsning til entréen eller bryggerset. Vores udvalg af garderobeprodukter giver dig et optimalt udgangspunkt for at finde den perfekte løsning. Du synes måske, at skræddersyet lyder dyrt, men du vil som altid blive overrasket over vores lave priser. 

Se vores udvalg af garderobedesign

Oplev vores garderobedesign.

Drømmer du om en garderobe?

Fem tilgange til en skræddersyet garderobe.

-– skræddersy dit eget walk-in-closet. 

Vores walk-in-closets er enten et separat rum eller en separat del af et rum, hvor du kan omgive dig med alt dit yndlingstøj. Vi skræddersyr den indvendige indretning med Module 16 eller Vario19 helt efter dine ønsker. Det starter med dine opmålinger, og det slutter med din drøm af et walk-in-closet. Vario19 er også velegnet til at indrette en separat sektion i et rum. Og du kan altid fuldende projektet med Smart eller De Luxe skydedøre. 

 

-– skræddersy en garderobe med skydedøre.

Vores garderobeløsninger med skydedøre er en væg eller en del af en væg bag De Luxe eller Smart skydedøre, som er skræddersyet til rummet fra gulv til loft og fra væg til væg – og med en intelligent Vario19 eller Module 16 opbevaringsløsning. 

 

-– skræddersy dit garderobeskab.

Vores garderobeskabe er en kombination af vores skabsløsninger, som skræddersys efter dine særlige mål – og afsluttes med dit foretrukne frontdesign. 

 

-– skræddersy din løsning til entréen, børneværelset og bryggerset.

En kreativ kombination af vores garderobeskabe i dansk design kan tilføre ny funktionalitet til stort set ethvert rum i boligen.

Gør det selv.

Er du god med en skruetrækker og et vaterpas? Så kan du hente dit køkken, bad eller garderobe i praktiske flade pakker i din lokale Kvik-butik og selv montere det. Du styrer selv tempoet med hjælp fra vores letforståelige vejledninger. 

Lær mere om Gør det selv

Gør det på den sjove måde.

Denne løsning er til dig, som ønsker at være involveret, men måske føler dig lidt skræmt af opgaven. Vi samler alle elementerne for dig på vores lokale værksted, og du monterer dem selv. På den måde kan du klare noget af arbejdet selv uden at påtage dig hele ansvaret. 

Gør det på den nemme måde.

Denne løsning er til dig, der ønsker at bruge din tid på andre ting end at montere dit nye køkken, bad eller garderobe. Vi klarer det hele for dig: Vi samler elementerne, leverer dem og sætter dem op. Du skal blot læne dig tilbage og nyde dit helt nye køkken! 

Ofte stillede spørgsmål om garderober.

Alle vores garderober er skræddersyede og fås ikke i standardstørrelser. Vores kunder har typisk en masse spørgsmål om netop dette punkt.

Inspiration fra vores Instagram

@mettemundbjerg

MANO white

@husetvedelva

SMART black wood

@skraatoften

MANO white

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Bestil et møde