Fem nemme trin til at renovere entréen i din bolig

Kunne du godt tænke dig en mere indbydende entré? Eller håber du på at få lidt styr på teenageværelset? Så er en skræddersyet garderobe måske løsningen, og du bliver overrasket over, hvor lidt det i virkeligheden koster. Se, hvordan du kan renovere de fleste af boligens rum med fem nemme trin.

Skræddersyede garderobeløsninger kan omdanne boligens uudnyttede rum eller spildplads til intelligent og praktisk opbevaring. Når vi siger uudnyttet rum eller spildplads, er det, fordi der ikke altid er tale om et egentligt værelse, men snarere om en entré eller et bryggers – men vores skræddersyede garderobeløsninger kan også bruges til både hjemmekontoret og teenageværelset.

Det uudnyttede rum eller spildpladsen varierer fra familie til familie, og dette er derfor udelukkende en generel vejledning. Vi hjælper gerne med at udarbejde en løsning, som passer til dit særlige rum og behov.  

Skræddersyede garderobeløsninger fra Kvik løser flere problemer samtidigt, og du kan derfor have vanskeligt ved at forestille dig den færdige garderobe. Design, pris og montering hænger uløseligt sammen. Et afgørende element er dog omfanget: Hvad skal løsningen indeholde?

 

1. Sådan planlægger du din garderobeløsning

Vi foreslår, at du starter med ”det grundlæggende” – se på alt det eksisterende, du har – skabe, hylder, kommoder, stumtjenere – alt, hvad du har i rummet. Den nye garderobe skal sandsynligvis tage udgangspunkt i det samme indhold. Overvej derefter, hvad du mangler. Denne øvelse skal give dig et overblik over, hvilke behov din nye garderobe skal opfylde.

Forestil dig derefter rummet uden disse ting. Hvilken plads frigør disse ting i rummet? Det kan være en idé at fjerne tingene fysisk fra rummet og kontrollere væggen bagved. Er der nogen overraskelser, f.eks. skjulte installationer eller andet, der skal tages højde for eller endda indbygges i garderoben?

Nu, hvor du har et overblik over, hvad du har brug for, og hvad der skal ændres, kan du gå videre til trin to.

 

MANO dark grey

22.866,-

2. Sådan placerer du din garderobeløsning 

I nogle rum er der en oplagt placering – men uanset hvad, er valget helt og holdent dit. Når du ved, hvor garderoben skal placeres, kan du nemmere være mere konkret. Husk at tænke i højden. Vi kan lave garderobeløsninger med en højde på op til 270 cm, hvilket giver rigtig stor opbevaringsplads. En skydelåge frigør ofte plads foran garderoben.

3. Sådan designer du din garderobe

Vi foreslår, at du laver en liste med ekstra ting eller funktioner, som du godt kunne tænke dig i rummet. Du kan finde inspiration her på hjemmesiden, men der er mange flere muligheder. Kunne du for eksempel tænke dig en bænk i entréen, hvor du kan sætte dig for at tage sko på, eller et tekøkken, så du kan brygge en kop kaffe på hjemmekontoret, eller et minikøleskab på teenageværelset? Er der installationer eller andre elementer i bryggerset, som du ønsker at skjule bag en skydedør? Brug listen til at gentænke rummet med nye funktioner. Vi laver løsningen til netop dit rum, så du behøver ikke at begrænse dig til standardløsninger.

4. Sådan måler du op til din garderobeløsning

Mål alle nettoafstande i det valgte område samt væghøjden. Du kan følge vores opmålingsvejledning.

5. Ét skridt tættere på din nye garderobeløsning

Når du har udarbejdet disse lister – enten online eller på papir – skal du blot aftale et gratis møde med din lokale Kvik butik og huske at medbringe listerne. Hvis du booker et møde og deler dine opmålinger med os, kan vi gå direkte til sagen og komme med idéer til din skræddersyede garderobeløsning og udarbejde et tilbud til dig. Husk, at mødet er gratis og uforpligtende.

Udforsk vores øvrige danske design til garderoben

Design