Sådan gør du

Design dit eget walk-in-closet

Drømmer du om et fantastisk walk-in-closet som i den seneste sæson af Sex and the City? Det kan vi godt forstå! Et walk-in-closet er toppen inden for garderober – og det er slet ikke så uopnåeligt endda. I hvert fald ikke hvis du spørger os! Vi mener, at alle har ret til en lækker og personlig garderobe på samme måde som Carrie Bradshaw. Så hvorfor ikke lade os hjælpe dig med at skræddersy dit nye skab i walk-in stil? Benyt chancen til at få en garderobe, der passer perfekt til dig og din bolig – og som du vil nyde at træde ind i hver eneste dag.

Med et walk-in-closet er det stort set kun fantasien, der sætter grænser for indretningen. Derfor er det en god idé at spørge en ekspert til råds. Vi ved, hvordan man skaber det perfekte overblik, så du kan nyde at sammensætte dit outfit hver eneste dag. Og vi hjælper dig med at finde den rette balance mellem funktionel opbevaring og inspirerende indretning.

Spørger du måske om

Hvad koster et walk-in-closet?

Vi holder vores priser på et lavt niveau, så flere kan få råd til en garderobe, et køkken eller et badeværelse i dansk design af høj kvalitet. Vi kan give dig en fantastisk garderobeløsning, også inden for et begrænset budget. Vi giver dig overraskende meget for pengene – også selvom det er et walk-in-closet, du drømmer om!

Læs vores vejledning om, hvor meget et walk-in-closet koster
Størrelsen er ikke afgørende

Walk-in-closet på blot nogle få kvadratmeter

Selvom du ikke har plads til et stort skab i walk-in stil, kan du nemt skabe en lækker garderobe, som giver dig et praktisk overblik over alt dit tøj og tilbehør – også selvom du kun har få kvadratmeter til rådighed. Med de rigtige opbevaringsløsninger kan du nemt få din egen unikke garderobe, som både minder om og føles som et walk-in-closet i soveværelset, uden at det koster en mindre formue.

Udforsk vores garderobetilbehør
En alternativ løsning

Lad soveværelset og garderoben flyde sammen

For mange er soveværelset ikke kun et soveværelse. Rummet skal fungere både som garderobe og personligt fristed med en rolig og afslappende stemning. Det kræver en god balance, og her er indretningen afgørende!

Overvej rummets muligheder – de er afgørende for, om du kan designe et mini-walk-in-closet. Er der for eksempel et hjørne i soveværelset, som ikke bliver udnyttet, er det oplagt at integrere det i din garderobeløsning som en slags walk-in-closet. Med en hjørnegarderobe og perfekt placerede åbne bøjlestænger og måske en lille kommode kan du snildt skabe oplevelsen af et rum i rummet. En hjørnegarderobe giver dig stort set den samme følelse, som hvis du stod midt i garderoben, og du har et praktisk fuldt overblik over sko, tøj og accessories. Du kan også bruge garderoben som rumdeler for at adskille dit walk-in-closet fra resten af soveværelset.

Design og indretning spiller en væsentlig rolle


Har du ikke to vægge til din mini-walk-in-løsning, kan mindre også gøre det – det vigtigste er at skabe den rigtige følelse! Her spiller design og indretning også en væsentlig rolle. Kombiner et skab med skydelåger med et åbent skab, bøjlestænger, et spejl og andet tilbehør, som nemt kan indgå som en naturlig del af rummets indretning.

Der er ingen faste regler

Indret dit walk-in-closet i din personlige stil

Din garderobe handler om mere end blot praktisk opbevaring – den har stor betydning for indretningen af hele rummet. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvordan dit mini-walk-in-closet passer sammen med de øvrige møbler og materialer i rummet – har du trægulve eller tæpper eller store ensartede hvide overflader eller rå strukturer med et mere naturligt look? Tag udgangspunkt i rummets møbler og materialer, når du skal vælge dit udtryk til soveværelset. Det hjælper dig med at binde hele rummet sammen til en helhed.

Er du på udkig efter inspiration til dit nye walk-in-closet?

Udforsk vores garderobedesign