Skræddersy det til dig

Dit eget walk-in-closet – så meget mere end et skab

VARIO19 white

26.236,-

Du er ikke den eneste, der elsker tanken om et walk-in-closet. Men de fleste mennesker tror, at et walk-in-closet er ekstravagant og for avanceret til, at de selv kan designe eller planlægge det. Hvis du kigger i vores vejledninger, vil du se, hvor enkelt det er. Du kan også besøge et af vores showrooms, hvis en personlig præsentation fungerer bedre for dig. Her er fem gode grunde til, at du bør overveje et walk-in-closet.

Et walk-in-closet kan meget nemt tilpasses: Vi kan skræddersy det til et hjørne eller en endevæg, eller du kan bruge det som rumdeler. Det kan være en god løsning i mange forskellige slags rum – selv dem, der skiller sig lidt ud.

Med et walk-in-closet kan du fremvise dit tøj som det, det er: nemlig outfits! Skjorter, kjoler, bukser – de ser alle forskellige ud afhængigt af de sko, jakker, hatte og håndtasker, de sættes sammen med. Så skab et rum, hvor du har et overblik over dine muligheder! Du kan endda inkludere et makeupbord eller skabe et hyggeligt hjørne med en sofa (et perfekt sted at koble af!). Vi har innovative løsninger til dine præcise behov for et walk-in-closet.

Et walk-in-closet optimerer pladsen: Ingen døre, der optager plads, og ingen skabe fra gulv til loft. Med et walk-in-closet kan du udnytte rummet på fornuftig vis, hvis du har plads til et. Hvis du bruger ét rum til alt dit tøj, frigør du plads i andre rum. På den måde har du ikke længere brug for opbevaringsplads til tøj i soveværelset eller i gangen. Og alt er pænt på plads. 

En skydedør kan skjule et walk-in-closet: Du kan også få traditionelle døre – det er op til dig. Du kan se vores udvalg her, eller du kan booke et møde for at få en gratis præsentation.  

Et walk-in-closet er en sand fornøjelse: Det er hemmeligheden, ingen fortæller dig – præcis hvor tilfredsstillende det er at gå ind i et walk-in-closet hver dag. Gør plads til en behagelig stol og et spejl, og nyd dit nye yndlingsrum.

Spørger du måske om

Hvad koster et walk-in-closet?

Vi holder vores priser på et lavt niveau, så flere kan få råd til en garderobe, et køkken eller et badeværelse i dansk design af høj kvalitet. Du kan få en fantastisk garderobeløsning, også inden for et begrænset budget. Vi giver dig overraskende meget for pengene – også selvom det er et walk-in-closet, du drømmer om!

Læs vores vejledning om, hvor meget et walk-in-closet koster

VARIO19 white

26.236,-

Størrelsen er ikke afgørende

Walk-in-closet på blot nogle få kvadratmeter

Selvom du ikke har plads til et traditionelt walk-in-closet, kan du nemt skabe en lækker garderobe, som giver dig et praktisk overblik over alt dit tøj og dine accessories – selv med få kvadratmeter til rådighed. Med de rette opbevaringsløsninger kan du nemt få din egen unikke garderobe, som minder om og føles som et walk-in-closet i soveværelset, uden at det koster en mindre formue.

Udforsk vores garderobetilbehør

VARIO19 white

26.236,-

En alternativ løsning

Lad soveværelset og garderoben flyde sammen

For mange er soveværelset ikke kun et soveværelse. Rummet skal fungere som garderobe og personligt fristed med en rolig og afslappende stemning. Det kræver en god balance, og her er indretningen afgørende!

SMART spejl

5.693,-

Overvej rummets muligheder, og om du kan designe et mini-walk-in-closet på den plads, du har. Er der for eksempel et hjørne i soveværelset, som ikke bliver udnyttet, er det oplagt at integrere det i din garderobe. Med en hjørnegarderobe, perfekt placerede åbne bøjlestænger og en lille kommode kan du skabe oplevelsen af et rum i rummet. En hjørnegarderobe giver dig stort set den samme følelse, som hvis du stod midt i garderoben, og du har hurtigt et fuldt overblik over sko, tøj og accessories. Du kan også bruge garderoben som rumdeler for at adskille dit walk-in-closet fra resten af soveværelset.

VARIO19 white

26.236,-

Design og indretning spiller en væsentlig rolle


Har du ikke to vægge til din mini-walk-in-løsning, kan mindre også gøre det – det vigtigste er at skabe den rigtige følelse! Her spiller design og indretning også en væsentlig rolle. Kombiner et skab med skydelåger med et åbent skab, bøjlestænger, et spejl og andet tilbehør, som nemt kan blive en naturlig del af rummets indretning.

Der er ingen faste regler

Indret garderoben i din personlige stil

Din garderobe handler om mere end blot praktisk opbevaring – den har stor betydning for indretningen af rummet. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvordan dit mini-walk-in-closet passer sammen med de andre møbler og materialer i rummet. Har du trægulve eller tæpper, store og ensartede hvide overflader eller mere naturlige og rå strukturer? Tag udgangspunkt i rummets møbler og materialer, når du skal vælge dit udtryk til soveværelset. Det hjælper dig med at binde hele rummet sammen til en helhed.

Er du på udkig efter et muligt design til dit walk-in-closet?

Udforsk vores garderobedesign