Große Eröffnung in der Bremer Überseestadt am 30.03.2023

Gerne nehmen wir Ihre Buchungen vor dem Eröffnungstermin als Video – Buchung wahr.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Tarjous, johon yritit tutustua, on vanhentunut, toivomme, että sen sijaan nautit muista tarjouksistamme.

Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Das Angebot, das Sie zu besuchen versuchten, ist abgelaufen. Wir hoffen, dass Ihnen stattdessen unsere anderen Angebote gefallen.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

De aanbieding die u heeft geprobeerd te bezoeken, is verlopen, we hopen dat u in plaats daarvan kunt genieten van onze andere aanbiedingen.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Kvik feirer 40 år.

Spar momsen på kjøkken eller 20 % på garderobe.

Ouvert ce dimanche

Prenez un rendez-vous maintenant et découvrez nos offres Batibouw. Pendant Batibouw, profitez également de notre garantie des prix les plus bas.

40 jaar jubileum aanbieding: BTW-vrij* op alle keukens.

Om ons 40-jarig jubileum te vieren, maak vandaag nog een afspraak en geniet van BTW-vrij* op alle keukens, badmeubels en garderobekasten.

Nu zondag open

Maak nu een afspraak en ontdek onze Batibouw-aanbiedingen. Tijdens Batibouw geniet je ook van onze laagste prijsgarantie.

Jubiläumsangebot

Spare 40 % auf Montage und Lieferung oder 1.000 € auf 3 Haushaltsgeräte von AEG – jetzt nur 897 €.

25% jubilæumsrabat

Spar 25% på ALLE køkkenskabe og fronter i marts.

00

dage

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Book et møde, inden tilbuddet udløber

Hvad koster et walk-in-closet?

Du kan næsten ikke vente! Du har netop genset sidste afsnit af Sex and the City og er i svime over Carrie Bradshaws walk-in-closet. Nu vil du have et magen til hjemme hos dig selv. Et walk-in-closet er indbegrebet af ultimativ luksus. Det handler om at være omgivet af lækkert tøj (og sko!), det handler om stilrent design, det handler om at have et sted, hvor alt har sin særlige plads. Og ved du hvad? Det behøver ikke koste en formue.

Føler du, at du altid skal bruge lang tid på at lede efter en bestemt trøje?  Er du træt af tøj, der liger og flyder over hele soveværelset og på gulvet? Et walk-in-closet kan skabe system og overblik i en travl hverdag og give dig al den plads, som dit tøj har fortjent! Så du bedre kan finde det hurtigt og endda passe bedre på det.

Når du skal planlægge dit walk-in-closet

Er du i gang med at planlægge et nyt hus eller renovere det gamle? Er et walk-in-closet noget af det, som står øverst på ønskelisten? Når du planlægger din walk-in-løsning, er der flere ting, du skal overveje.

Først og fremmest skal dit nye walk-in-closet have tilstrækkelig plads til både dit og din eventuelle partners tøj, sko og tilbehør. Den perfekte drømmegarderobe indeholder alt fra skabe og skydelåger til indretning, belysning og spejle – og naturligvis dit personlige præg og detaljer, som gør den til din helt egen.

En stilfuld, enkel indretning med fokus på funktionalitet gør det nemt at indrette garderoben med praktiske elementer. Du kan altid tilføre garderoben dit personlige touch med et antikt spejl, en stilfuld lampe, eller andre elementer, der vil klæde din nye garderobe i mange år. Vi kan hjælpe dig med at gøre dine garderobedrømme til virkelighed – alt laves efter mål, og du kan få et walk-in-closet, der vil gøre selv Carrie Bradshaw misundelig, for færre penge, end du måske lige tror. 

En skræddersyet drøm

Et walk-in-closet er i bund og grund blot et skab, som du kan gå ind i. Det består typisk af forskellige elementer til opbevaring og ophængning af tøj, sko og tilbehør. 

Det er et meget funktionelt rum med en indretning, som typisk omfatter:

  • Skab(e) med plads til tøjskinner til skjorter, kjoler, jakkesæt, trøjer, bukser og eventuelt overtøj
  • Hylder eller skuffer til bluser, t-shirts, toppe, sportstøj osv.
  • Skuffer/indsatser til sokker og undertøj
  • Skuffer/hylder til sko, stiletter og støvler
  • Et stort spejl, så du kan se dig selv fra top til tå uden at skulle forlade rummet.

Vi kan guide dig gennem alle mulighederne og hjælpe dig med at vælge et walk-in-closet, som passer til netop dine behov og din bolig – vi bygger naturligvis garderoben efter mål for at udnytte pladsen optimalt.

Find vores garderobetilbehør her

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Walk-in-closet til en billig pris

Et walk-in-closet behøver ikke koste en formue. Du bliver glædeligt overrasket over, hvor meget du egentlig kan få, selvom en skræddersyet garderobe lyder som noget, der koster mange penge. Vores køkkeneksperter kan rådgive dig og hjælpe dig med at sammensætte dit nye walk-in-closet inden for budgettet.