PAVIA — et roligt udtryk til badeværelset.

Pavia er klassisk design til badeværelset, uanset om du drømmer om et romersk bad, en græsk spa eller blot et rum, som indbyder til ren afslapning og velvære. En rummelig vægmonteret løsning til alle dine accessories og toiletartikler – og masser af gulvplads til resten.

PAVIA

PAVIA — skab mere gulvplads på badeværelset.

Hvis pladsen er begrænset, foreslår vi, at du træffer det elegante valg først – resten kommer af sig selv. Pavia er traditionelt lyst og elegant design til badeværelset, hvor de karakteristiske rammeprofiler skaber et marmoragtigt udtryk. Det rummelige badeværelsesskab monteres direkte på væggen, så du får ekstra meget plads på gulvet. Afslut skabs- og spejlløsningen til de travle morgener med en elegant integreret vask.  

 

Find alle vores vaske til badeværelset her

PAVIA — perfekte greb til mindste detalje.

Hvis du er begejstret for Pavia, synes du sikkert også om helt klassiske greb. Og grebet er bestemt ikke nogen lille detalje. Det ses tydeligt af det firkantede design på billedet, men der er så mange forskellige at vælge imellem, og de har virkelig stor betydning for det endelige resultat. Kig forbi en af vores Kvik-butikker, og lad en af vores eksperter vise dig de forskellige greb, så du selv kan se, hvad der passer bedst til dig.

Se vores udvalg af greb her

PAVIA — i større perspektiv.

Pavia er et stilfuldt klassisk design og er samtidig 100% bæredygtigt og fremstillet udelukkende af FSC-certificeret træ fra bæredygtigt skovbrug. Seriens holdbare overfladefolie er lavet af genanvendt PET-plast. Pavia er et smukt valg til både badeværelset og køkkenet, som tilfører hele boligen et elegant udtryk – til overraskende lave priser.

Du kan f.eks. vælge et Pavia badeværelsesskab under spejlet til det lille badeværelse eller høje skabe med plads til både håndklæder og linned, hvis pladsen på badeværelset ikke er nogen begrænsning. Kig forbi en af vores Kvik-butikker, og tag en snak med en af vores eksperter. 

Hvis du har planer om at ombygge eller udvide badeværelset, foreslår vi også, at du inddrager en af vores eksperter tidligt i planlægningen. Mødet er gratis og uforpligtende, og selvom vi ikke sælger baderumsløsninger eller marmorfliser, så samarbejder vi både med håndværkere og entreprenører, der i deres arbejde tager udgangspunkt i vores danske design.

PAVIA white

7.667,-

Udforsk andre baddesigns.

Se alle baddesigns

PAVIA — ikke kun til dit bad.

— — det klassiske valg til køkkenet.

Vælg et klassisk Pavia design til køkkenet, badet og garderoben.

— — udforsk vores andre køkkendesigns.

Vælg mellem et stort udvalg af danske designs!

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.