Hvorfor vælge Kvik?

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

61.906,-

Vi mener, at det at købe et køkken skal være lige så behageligt som de oplevelser, du ønsker at have i køkkenet. Alle de dejlige måltider, de sene samtaler med venner over et glas vin, lektierne, som børnene laver ved bordet, hyggelige kortspil – køkkenet er omdrejningspunktet i dit liv.

Og uanset om du er på udkig efter køkken, bad eller garderobe, kan du være sikker på, at vi leverer smukke danske designprodukter af høj kvalitet i bæredygtige materialer til en overkommelig pris.

Vi stræber altid efter at levere fantastisk kundeservice, fra det øjeblik du går ind i en af vores butikker, til dit nye køkken, bad eller din garderobe er på plads og klar til brug.

Dansk design.

Alle vores køkkener emmer af de danske designprincipper – funktionalitet og lækkert design i ét. Hver en detalje er omhyggeligt gennemtænkt, fra de integrerede greb til de glatte og matte overflader lavet i bæredygtige materialer. 

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

61.906,-

Vi garanterer kvaliteten af vores produkter.

Vi producerer vores produkter i kvalitetsmaterialer, og vi sørger for at teste dem grundigt, så vi er sikre på, at de holder. Det betyder, at vi kan tilbyde attraktive garantier:

  • 5 års garanti på bordplader
  • 10 års garanti på skabe, låger og skydedøre
  • 25 års garanti på bevægeligelige dele 

 

Læs mere om vores garantier

Overraskende lave priser.

Vi vil meget gerne tale om dansk design, bæredygtighed og dit projekt, men lad os være helt ærlige: vi bliver også nødt til at tale om prisen. Prisen betyder noget, og derfor taler vi om den hver dag. Og om hvorfor vi gør tingene anderledes for at holde fast i vores overraskende lave priser. Vi har så gennemsigtige priser som muligt, så du altid ved, præcis hvad du betaler for.

Læs mere om vores priser

Med omtanke for den næste generation.

Bæredygtighed er vigtigt for os. Derfor beregner vi vores CO2-aftryk og kompenserer for den udledning, vi ikke kan eliminere (såsom den sidste nødgenerator, der kører på diesel). Derfor bruger vi også så mange bæredygtige materialer i vores køkkener som muligt, og vi prøver hele tiden at øge andelen af bæredygtige materialer i vores produkter. 

Læs om vores bæredygtighedsrejse

Vi kan hjælpe dig med finansiering.

Et nyt køkken er en stor investering. Derfor tilbyder vi forskellige finansieringsløsninger. Det er vores mission at hjælpe dig med at realisere dine køkkendrømme. 

VEDA dark oak

56.062,-

XXL -- mere for mindre.

Vi udfordrer branchestandarden. Det gør vi blandt andet med vores XL-skabe. De giver dig 15% mere plads til samme pris. Og vores XXL-skabe giver dig 40% mere plads til en pris, du har råd til. 

Læs mere om XXL

Flade kasser -- intelligent logistik.

Helt tilbage i begyndelsen opdagede vi, at vi kunne transportere fire gange så mange køkkener på hver lastbil, hvis vi pakkede dem i flade kasser. Derfor har alle vores butikker eget værksted. Vi sender køkkenerne på den mest effektive måde, og de samler dem for dig. Og så er det bedre for miljøet og for os alle.

Overblik i hele processen

At købe et nyt køkken er en stor beslutning. Derfor vi vil hjælpe med tryghed i hele processen. Med MyKvik - vores kundeportal - kan du altid holde dig opdateret med dine møder og din profil. Her kan du nemt skabe et overblik over dine kommende, tidligere og aflyste møder. Og skulle du have behov for at ændre dit møde, så kan du nemt gøre det i MyKvik. 

Opret din MyKvik profil her

MANO arizona beige

101.543,-

Udforsk vores designs.