Få mere plads, helt enkelt

XXL — større er mere.

Vi giver dig mere — til overraskende lave priser, hver gang.

Hvor meget mere? 15% mere for at være helt præcis.

Vores standardskabe giver dig mere plads end andre skabe, og uden at du betaler mere. Du kan slippe for at bakse med at stable gryder og pander, få plads til din store samling af vinglas eller til flere snacks til børnene.

Har du brug for lidt ekstra?

— hvad med 40% mere opbevaringsplads?

Vores XXL-serie giver dig væsentlig mere opbevaring både i højden og dybden og dermed betydeligt bedre plads til alle dine ting i køkkenet.

Har du brug for lidt ekstra?

— hvordan ser 40% ud?

Se bare hvor meget mere et XXL-skab kan give dig. Perfekt til køkkenkendere og store familier, eller blot dem af os, der godt kan lide lidt mere plads.

Få styr på indholdet i skuffer og skabe

— og mere plads til dig.

Få et nemt overblik over indholdet i dine skuffer og med alt inden for praktisk rækkevidde. Det skønne ved lidt ekstra plads er alt det, der følger med. Slut med at bruge tid på at lede efter skålene eller konstatere, at du allerede havde flere pakker flormelis, som du ellers lige har købt. Et roligt og organiseret køkken starter med overblik over alle hjørner af dit køkken – også skufferne.

Vi udnytter hver eneste centimeter optimalt

— hemmeligheden er enkel.

Vores designere har fundet en innovativ tilgang til at give dig mere, og endda uden at det kan ses. Vi udnytter soklen, som normalt er overflødig spildplads, til at give dig ekstra opbevaring. Samtidig med at den skaber den perfekte højde til bordpladen i dit køkken.

XXL er den nemme løsning

— få mere plads, helt enkelt.

Vi giver dig frihed til at indrette dit køkken, helt som du ønsker. XXL er den nemme løsning, uanset om du drømmer om et køkken, hvor alt har sin bestemte plads, eller du foretrækker et ryddeligt køkken, hvor alt køkkengrej er gemt væk i skabe (uden at give problemer med pladsen). Vores XXL-skabe giver dig maksimal opbevaringsplads uden at optage dyrebar vægplads eller lys som med væghængte skabe i køkkenet.

Lad køkkenet og stuen flyde sammen i ét

— skab dit personlige rum.

Brug den anden side af skabet til at skabe dit helt personlige udtryk. Det kan f.eks. være dit barns skolefotos og tegninger, en vase med friske blomster eller din imponerende kogebogssamling. Det er en nem tilgang til at sætte dit eget personlige præg på husets stueområde.

Branchens standard

-- intet ekstra.

Vores XL-løsning

-- 15 % ekstra opbevaringsplads.

Vores XXL-løsning

-- 40 % ekstra opbevaringsplads.

Plads til at nyde dit køkken

— du får ikke kun mere skabsplads.

Du får også bedre bordplads! Bordpladsen i et typisk køkken er optaget af alt fra delikate olier og krydderier til espressomaskinen, brødkassen eller frugtskålen. Vores praktiske XXL-skabsløsning forkæler dig med hele 20% mere bordplads. Så du har mere plads til at forkæle familien med friskbagt morgenbrød, nyde et stille glas vin med vennerne i køkkenet eller blot den luksus altid at have røremaskinen inden for praktisk rækkevidde.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.