Dit mest velorganiserede køkken til dato

VEDA light oak

77.302,-

Det er ikke altid nemt at have orden i tingene i et travlt køkken. Der er altid en skuffe, som du bruger til alt muligt forskelligt -- batterier, regninger, pizzamenuer, en pakke spaghetti ... brugte fødselsdagslys, som du for længst har glemt alt om. Selv om vi alle gerne vil have et velorganiseret køkken, hvor alt er sat i system, bliver det projekt alligevel altid udskudt, når vi endelig får lidt tid i weekenden. Det forstår vi godt.

Med denne guide giver vi dig vores bedste tips, som du kan bruge som et udgangspunkt til at skabe et velorganiseret køkken. Du får også vores bud på enestående tilbehør, som sikrer, at dit Kvik køkken ikke bare ser fantastisk ud, men også fungerer præcis, som du har brug for. Tilbehøret kan du vælge, mens du designer dit køkken, eksempelvis vores skabsløsninger, eller du kan tilvælge det bagefter, når du har fået en bedre fornemmelse for dit nye køkken, og hvad der ville gøre det endnu bedre ー som for eksempel vores bestikindsatser.

Få ryddet lidt op.

Vi prøver ikke at lyde som Marie Kondo, men har du virkelig brug for den pastamaskine, du fik til jul for seks år siden, og som du endnu ikke har brugt? Hvis du har en masse ting, der bare står og samler støv i dit køkken, så optager de værdifuld plads. Sorter i alle dine mindre køkkenapparater, redskaber og tallerkener, ja, prøv endda at give krydderihylden en overhaling. Et blandet krydderi fra 1991 kan alligevel ikke længere bruges. Ud med det. Alle de ting, som du ー hvis du skal være helt ærlig ー ikke længere bruger, kan du køre på genbrugen, give som gave eller donere væk. På den måde har du til sidst kun de ting, som du rent faktisk bruger og nyder at bruge ー både regelmæssigt og en gang imellem.

Opbevar kryderier, kogebøger mm. med en reol af stål

Hvad bruger du oftest?

Efter din store oprydning er det tid til at vælge de ting, du bruger hver dag. Din dåseåbner, salattangen, de store gryder eller brødristeren. Det giver ingen mening at opbevare alle de ting, du bruger regelmæssigt, på øverste hylde. Dem har du brug for let adgang til, så du hurtigt kan lave aftensmad på en hverdagsaften eller smække morgenmad sammen på vej ud ad døren. Porcelæn med julemotiv eller store serveringsfade bruger du sandsynligvis ikke lige så ofte som dit yndlingsskærebræt eller hvidløgspresseren.

White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Bring orden i tingene.

Nu kommer vi til det sjove. Sorter tingene efter kategori og ikke efter placering. Lad os bruge kaffe som eksempel. Du skal naturligvis opbevare kaffebønner, kværn, kaffemaskine, kopper og filtre i det samme område, så du kommer nemmere igennem trætte morgener. Er du glad for at bage? Opbevar mel, sukker og flormelis i den samme skuffe. Det gør det nemt at se, hvad du mangler, når du står og skal lave fødselsdagskage i sidste øjeblik.

Nu skruer du bissen på

Kan du huske skuffen? Den i dit gamle køkken med batterierne og pastaen og kuglepennene, der ikke længere dur og ja ... bare det hele. Den er blevet forbudt. Alt ikke-køkkenrelateret må ikke længere være i køkkenet! Skab et godt udgangspunkt i dit nye køkken ved at give alt, hvad der skal være i køkkenet, sin egen plads og fjerne alt det, der ikke hører til i køkkenet.

CIMA dark oak

Skuffeindretning

MANO white

skabsskuffe

VEDA TOUCH green

skuffe

Vælg fremragende dansk design

Nu, hvor du har udvalgt dine yndlingskogebøger ー dem du bruger hele tiden ー og de fine ting, som du gerne vil vise frem, har du brug for en smukt designet reol. Vores Legno bogreol og Ferro stålreol er de perfekte tilføjelser til dit helt nye køkken. Det lunefulde og stemningsfyldte stål eller lyst og mørkt træ giver rummet et løft og den perfekte finish.

Praktiske opbevaringsløsninger.

Vi har et stort udvalg af matlakerede bambusindsatser, der ikke bare ser smukke ud, men som også er meget nemme at rengøre. Brug dem til at adskille bestik og redskaber i en eller flere skuffer. De fås i forskellige størrelser og udformninger, så du kan vælge dem, der passer bedst til dit køkken. Der er også noget til de høje skuffer. Med vores bambuskasser får du mest muligt ud af den ekstra dybde. Brug dem til at opbevare dåser, pasta, lynlåsposer ー eller vær endnu mere opfindsom! De fås også i forskellige størrelser og former og er perfekte til at opbevare det, der mangler en plads i dit køkken.

Dekorer dine skuffer med vores bestikindsats i bambus
White kitchen rawer with a bamboo insert for the kitchen cutlery

Oplev vores indretningsløsninger

Produkter
— Orgaline skuffesystemer.

Hvis bambus ikke er noget for dig, så er vores Orgaline system måske. Det er lavet af metal og plast, super nemt at rengøre og kan let tilpasses dine behov. Alt lige fra krydderihylder og ekstra store indsatser til knivholdere vil kunne holde styr på dit nye køkken.

— Organiq -- det ultimative inden for bæredygtighed.

Disse bæredygtige bestikindsatser til dine skuffer gør hele forskellen. De er biologisk nedbrydelige og fremstillet af kenaf- og hampefibre ー to planter, der begge er ekstremt miljøvenlige og kræver meget lidt vand. Indsatserne, der har en intens sort farve, en ru tekstur og mange rum til at holde orden på dine skuffer, sætter et smukt præg på dit køkken. Og de er et lille skridt på vejen til at gøre dit køkken så bæredygtigt som muligt. Perfekt.

— Skabsløsninger.

Alle vores systemer ー fra udtræksskabe til karruseller og vægskabe med nedsving ー er alle designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit køkken. Karrusellerne, der fås i mange forskellige størrelser og dybder, er en god måde at udnytte pladsen i svært tilgængelige hjørner af køkkenet. De er perfekte til genstande, du ikke bruger så ofte, men som du samtidig skal have nem adgang til.

Få en snak med eksperterne

Vi håber, du har fået inspiration til, hvordan du kan få dit til dato mest organiserede køkken. Hvis du vil have mere hjælp eller information, er vores eksperter altid klar til at hjælpe dig. Bestil en aftale i dag.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.