Hvad koster et nyt køkken?

White kitchen with a kitchen island and tall cabinets

VEDA white

61.908,-

Der er mange forskellige overvejelser, som indgår i prisen på et nyt køkken. Det er derfor meget svært at give et skøn. Heldigvis er denne artikel et nyttigt første skridt til at indhente et pålideligt overslag over prisen på dit nye køkken.

Køkkenet er boligens hjerterum og centrum for fester, måltider, diskussioner, fejringer og daglige gøremål. Køkkenet er en stor del af dagligdagen og en langsigtet investering.

 

Hos Kvik forstår vi, at det kan være en stor opgave at planlægge et nyt køkken. Uanset om du er førstegangskøber eller har prøvet det flere gange før, har du sikkert masser af spørgsmål. Vi tager udgangspunkt i din drøm og hjælper dig med at gøre den til virkelighed.

 

Sammen kan vi fokusere på at finde en løsning, der passer til dit budget, og som kan opfylde dine behov i mange år fremover. Vi har styr på alt det, du skal huske at have med, når du skal gøre drømmen til virkelighed i dit nye køkken.

Hvad koster et nyt køkken?

Hvor frustrerende det end kan være, afhænger det desværre af situationen! Der er så mange komponenter, der skal tages stilling til, og så mange forskellige prisklasser, at det er svært at give et entydigt svar på, hvad et nyt køkken koster. Det er helt op til dig, din smag og dit budget. Så for at give dig en idé om prisen på dit nye køkken, viser vi dig alle de ting, du skal overveje, så du i sidste ende forhåbentlig har en bedre forståelse af prisen på dit drømmekøkken.

BORDO white

11.990,-

Mindre køkken

Et mindre køkken fra Kvik koster mellem 11.000 - 50.000 kr. og afhænger af valg af bordplade, antal skabselementer osv.

AVOLIA clay

69.227,-

Mellem køkken

Et mellemstørrelse køkken fra Kvik koster mellem 50.000 - 100.000 kr. og afhænger af valg af bordplade, antal skabselementer osv.

MANO arizona beige

101.543,-

Større køkken

Et større køkken fra Kvik koster typisk fra 100.000 kr. og afhænger af valg af bordplade, antal skabselementer osv.

Seks elementer, der påvirker prisen på dit nye køkken

Der er seks vigtige elementer, som det efter vores mening er vigtigt at tage i betragtning, når vi sammen skal forsøge at finde prisen på dit nye Kvik køkken. Størrelse, design, hvidevarer, håndvaske og armaturer, bordplader og montering. Vi gennemgår dem enkeltvis i denne detaljerede køkkenguide, så du til slut forhåbentlig har et bedre overblik over omkostningerne.

1. Størrelse

Det kan virke indlysende, men størrelsen på dit nye køkken er faktisk den første faktor, der skal tages i betragtning. Opmåling af hele rummet til det nye køkken kan give dig en idé om, hvor mange skabe du skal bruge, hvor stort et arbejdsområde du har brug for, og hvor mange hvidevarer der er plads til. Dette er sandsynligvis en af de største udgiftsposter, så forsøg at forestille dig præcist, hvordan du gerne vil udnytte pladsen.

Se Kviks XXL-løsninger
Sort køkken med køkkenø og farvede sorte fronter

2. Design

Hvordan du planlægger at bruge dit køkken har betydning for det endelige design.

Er du typen, der gemmer hvidevarer væk i skabe, så køkkenet ikke ser rodet ud? Eller foretrækker du at have røremaskinen, juiceren, brødristeren og elkedlen inden for praktisk rækkevidde? Er du minimalisten, der altid holder sig til et enkelt hjørne af køkkenet – eller er du mere kaostypen, som har brug for så meget plads som muligt til madlavningen? 

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

3. Hvidevarer

Er du en teknonørd, som har brug for de nyeste gadgets? Er der et bestemt brand, som du altid vælger, eller er prisen det vigtigste? Er det mest et spørgsmål om design og æstetik? Eller er du interesseret i energivenlige løsninger?

Det, du putter ind i køkkenet, er lige så vigtigt som køkkenets design. Hvidevarer er en praktisk og vigtig del af dagligdagen, især i køkkenet. Du kan være sikker på, at vi kun samarbejder med de bedste brands og på tværs af prisklasser, så vi har noget for enhver smag.

Der er fem vigtige overvejelser i forhold til hvidevarer:

 • Opfylder de mine behov? Overvej, hvad du skal bruge dem til, hvor ofte du skal bruge dem, og til hvor mange personer. 
 • Er de energivenlige? Det er ikke kun vigtigt for dig, men også for miljøet!
 • Passer de ind i resten af køkkendesignet? Her er det vigtigt at overveje farver og stilarter, som passer til dit nye køkken. 
 • Hvad med kvaliteten? Vi samarbejder heldigvis kun med de bedste brands inden for alle kategorier, men det er vigtigt at tænke på hvidevarer som en langsigtet investering, der gerne skal holde i mange år. 
 • Passer prisen til mit budget? Det er også vigtigt, at du medregner alle omkostninger til dine hvidevarer, når du skal udregne prisen på dit nye køkken.

 

Hvidevarer

4. Vaske og armaturer

Vaske og armaturer er nogle af de vigtigste elementer, når det drejer sig om det afsluttende touch på dit nye køkken. Det er elementer, som bruges mange gange i løbet af en dag, så det er vigtigt at vælge en gennemtænkt løsning.

Når det drejer sig om vaske, er det vigtigt at overveje, hvad der fungerer bedst for dig i hverdagen. Hvis du ikke planlægger at få en opvaskemaskine, er det måske en idé med en integreret opvaskebakke? Har du tit brug for at lave mad til store familiemiddage eller middagsselskaber? Så er det måske en god idé med en dobbeltvask. Eller foretrækker du en dyb vask, som er effektiv til at skjule opvasken? Eller er farven det vigtigste for dig?

Armaturer er ikke blot et praktisk element i køkkenet. De er markante stilelementer, der ses fra alle vinkler af rummet. Alle vores armaturer har naturligvis et smukt design og er praktiske på hver deres måde. En udtræksslange kan gøre opvasken nemmere og sjovere! Armaturer kan også være højteknologiske. Armaturer til filtreret vand, vand med brus eller endda kogende vand kan gøre hverdagen lidt nemmere og give dit køkken et eksklusivt touch.

Vi har et stort udvalg af smukke vaske og armaturer i forskellige størrelser, farver og kombinationer, så du kan være sikker på at finde en stil, som opfylder dine særlige behov.

Se de forskellige køkkenvaske her

5. Bordplade

Omdrejningspunktet i ethvert køkken er bordpladen. Den fungerer både som siddeplads og ståplads og danner rammen om både samtaler og hyggestunder med et glas vin eller en kop kaffe og ikke mindst dagens forskellige måltider. Det er vigtigt at vælge en bordplade med et robust og slidstærkt design, som kan holde i mange år.

Vi har heldigvis et bredt udvalg af materialer, priser og farver, så du nemt kan finde den bordplade, der passer bedst til dig. Vi har den perfekte løsning til dine køkkenbehov fra laminat- til granitbordplader.

Prisen er naturligvis vigtig, men det er tilsvarende vigtigt at vælge en praktisk løsning, og vi tilbyder forskellige antibakterielle og ridsefaste overflader, afhængigt af familiens behov.

Se vores udvalg af bordplader

6. Montering

Når dit nye Kvik køkken skal monteres, har du forskellige muligheder afhængigt af dit budget, dine færdigheder og tiden.

 • Gør det selv – til enhver gør det selv-mand eller -kvinde. Du står selv for at fjerne det gamle køkken og montere det nye. Du køber det, du skal bruge, hos os, og så er det bare at gå i gang!
 • Montering – er til dig, som godt kan lide at bruge hænderne. Du fjerner selv det gamle køkken, og efterlader et tomt rum, hvor vores håndværkere efterfølgende tager sig af monteringen af dit drømmekøkken.
 • Fuld service – til dig, som slet ikke har behov for at deltage i boligforbedringer. Fuld service vil sige, at vi tager os af hele processen fra nedtagning af det gamle køkken til montering af det nye.

 

Levering og montering

BORDO blue

46.417,-

Bliv ekspert i dine egne behov

Hvordan du planlægger at bruge dit køkken har betydning for det endelige design og dermed den endelige pris. Brug tid på at overveje præcist, hvad du ønsker, dit køkken skal kunne gøre, og hvordan det vil blive brugt.

Der er forskellige spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal tage stilling til dit køkkendesigns æstetik og funktion.

 • Hvor mange skal bruge køkkenet?
 • Hvad er køkkenets formål? Er det blot et rum på lige fod med resten af boligen, eller er det hjemmets hjerterum?
 • Planlægger du at have mange gæster?
 • Hvor mange hvidevarer skal der være plads til?
 • Hvor meget opbevaringsplads har du brug for?
 • Skal der være en spiseplads i køkkenet? Skal der f.eks. være en bar eller et spisebord?
 • Hvilke farver foretrækker du?
 • Hvilken stil synes du om? Moderne, minimalistisk, klassisk.
 • Hvilke materialer foretrækker du?

Når du har taget stilling til disse spørgsmål, er det tid til den sjove del med at gennemse vores forskellige køkkenserier og finde det design, du synes bedst om. Foretrækker du en minimalistisk og dristig stil som Veda? Eller er du mere til et klassisk design som Pavia? Eller Mano med de mange små detaljer?


Vi har et bredt udvalg af køkkener i forskellige prisklasser og med forskellige design, så vær opmærksom på, at den stil, du vælger, har betydning for prisen på det endelige køkken. Husk også, at du kan blande og sammensætte forskellige design og skabe dit eget unikke køkken til din bolig.

Prikken over i’et – tilbehør.

Når den hårde del af arbejdet er klaret, og du har en idé om, hvordan dit køkken kommer til at se ud, er du et godt stykke tættere på målet! Nu er det så tid til de små detaljer, som gør dit køkken til dit helt eget. Vi har det perfekte tilbehør til dit drømmekøkken fra smarte opbevaringsløsninger og affaldssystemer til hylder, belysning og maksimal udnyttelse af skabspladsen. Alle dele har et flot og praktisk design og kan sammensættes og blandes på tværs af stilarter, så de passer til din foretrukne køkkenløsning.

Køkkentilbehør

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®