Levering og montering af dit nye køkken.

CIMA dark oak

73.832,-

Vi mener, at det skal være en god oplevelse at købe køkken – fra start til slut. Du vælger selv, hvordan du vil have dit køkken leveret og monteret. Det afhænger helt af, hvor meget du selv ønsker at lave.  Vi tilbyder tre løsninger – Gør det selv, Gør det sjovt og Gør det let.

Vores leverings- og monteringsløsninger.

Gør det selv.

Er du god med en skruetrækker og et vaterpas? Så kan du hente dit køkken i praktiske flade pakker i din lokale Kvik butik og selv montere det. Du styrer selv tempoet med hjælp fra vores letforståelige vejledninger.

Gør det sjovt.

Denne løsning er til dig, som ønsker at være involveret, men måske føler dig lidt skræmt af opgaven. Vi samler alle elementerne for dig på vores lokale værksted, og du monterer dem selv. På den måde kan du klare noget af arbejdet selv uden at påtage dig hele ansvaret.

Gør det let.

Denne løsning er til dig, der ønsker at bruge din tid på andre ting end at montere dit nye køkken. Vi klarer det hele for dig: Vi samler elementerne, leverer dem og sætter dem op. Du skal blot læne dig tilbage og nyde dit helt nye køkken!

Få et nyt køkken på 14 dage.

Du vil selvfølgelig gerne have dit køkken leveret så hurtigt som muligt, når først det er bestilt. Som udgangspunkt leverer vi alle køkkener inden for 14 dage, efter de er bestilt. Det kan vi gøre, fordi alle vores butikker får nye leverancer hver uge. 

Leveringstiden kan dog være længere i travle perioder, og når der er problemer i forsyningskæden, som vi ikke har indflydelse på. Din butik holder dig orienteret om din leveringsdato eller eventuelle forsinkelser.

VEDA light oak

77.302,-

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Levering af din bordplade.

Dit valg af bordplade har indflydelse på den endelige leveringstid på dit køkken. Vi leverer standardbordplader inden for 14 dage. For skræddersyede bordplader kan leveringstiden være fra 4 til 6 uger, afhængigt af materiale og behov for tilpasning.

Din lokale Kvik-butik oplyser dig om leveringstiden på dit køkken, herunder hvidevarer og bordplader, når du afgiver din bestilling. Og de sørger for at holde dig løbende orienteret. 

Find en Kvik-butik her

Hent selv dit køkken.

De fleste elementer til dit køkken er pakket i praktiske, flade kasser. De måler typisk 50 x 70 cm og vejer op til 20 kg. Det betyder, at du selv kan bære kasserne, og at de kan transporteres i en almindelig personbil med sæderne lagt ned.

Hvis køkkenet indeholder højskabe, leveres de i kasser, der er omkring 208 cm lange. Og så er der hvidevarerne, som kan være tunge og uhåndterlige.  Du kan få brug for en trailer eller måske at leje en varebil. Og få nogle venner til at hjælpe dig med de tunge løft.

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-