Følg vores nyttige tips

Fem tips til at indrette din garderobe

VARIO19 white

26.236,-

Har du planer om en ny og lækker garderobe til soveværelset, entréen, bryggerset eller børneværelset? Særligt i planlægningsfasen er det vigtigt at tænke projektet igennem, så du får en garderobe, du kan nyde i mange år. I guiden her kan du få inspiration til garderobeindretning og idéer til, hvordan dine garderobeskabe kan blive anrettet snorelige.

Hos Kvik finder du den perfekte kombination af praktisk funktionalitet og tidløst design til at optimere din garderobeindretning. Du finder alt fra bukseholdere og udtrækskurve til skohylder og bøjlestænger (endda med indbygget LED-lys). Vi har et bredt udvalg af tilbehør, så du kan indrette en få et fleksibelt garderobeskab med masser af smarte opbevaringsmuligheder. Vi giver dig skræddersyet opbevaring og praktisk indretning, som passer til dit og din families særlige behov og budget.

Fem gode råd

Effektivt garderobedesign

1. Inddel dit tøj i kategorier

Det lyder måske banalt, men der er faktisk mange, som ikke får det gjort, og det er essentielt for en god garderobeindretning. Inddel dit tøj i kategorier – kjoler, bukser, bluser osv. – og eventuelt underkategorier som eksempelvis farve eller anledning (formelt, festligt, forretningsmæssigt, afslappet). Det giver en skarpere og mere appellerende garderobe, hvor du nemt kan finde det, du skal bruge. Det er også en god idé at inddele tøjet efter årstider, så de tykke strikbluser eksempelvis er bagerst i skabet om sommeren.

2. Brug hylder og kasser

Det betaler sig at tænke praktisk, når du skal indrette din garderobe. Hylder er gode til at udnytte spildplads – særligt øverst i garderoben. Kasser er perfekte til tørklæder, sokker og andre småting, som ellers ikke har et logisk fast sted. Undgå åbne hylder med tøj i store rum – de samler meget nemt støv.

3. Intet skab uden skuffer

Skuffer er ganske enkelt uundværlige, når du skal indrette din garderobe. Hvis du er lidt pertentlig, vil du sætte pris på at kunne sortere undertøj, strømper og andre forskellige ting i rummelige og funktionelle skuffer, som samtidig giver fuldt overblik og nem adgang. Anbring altid skuffer nederst i garderoben, så de er nemme at nå.

4. Smartere bukser

Har herrerne i huset stakkevis af formelle bukser i garderoben? Så skulle I måske overveje en bukseholder med udtræk, hvor både formelle bukser og jeans kan hænge side om side uden at blive krøllede. Det giver dig et nemt overblik over, hvilke bukser der passer bedst til dagens valg af bluse eller trøje.

5. Lille spejl på skabet der

Sørg for, at du kan se dig selv og gerne i hel figur, når du vælger tøj i garderoben. Vælg skydelåger med indbygget spejl eller et udtræksspejl, der kan trækkes frem fra skabet og skubbes tilbage igen, når du ikke længere har brug for det. Det store spejl i garderoben sikrer dig, at tøjet sidder perfekt, før du forlader huset.

SKYDEDØRE spejl

5.693,-

Udforsk de forskellige garderobedesigns

Se alle vores garderobedesigns
— Stilfulde skydelåger

Liv skaber rod! Og hvis du vil udnytte pladsen i garderoben optimalt, anbefaler vi, at du vælger stilfulde skydelåger, som udnytter rummets hjørner og kroge og fulde højde.Skydelågerne kan skræddersys til bryggerset, børneværelset, soveværelset, eller hvor du nu har brug for det, så du kan skabe et harmonisk udtryk i hele boligen. Skydelåger optager samtidig mindre plads i rummet, så du får bedre gulvplads, når du har brug for at hente tøj eller andet i garderoben.

— Højskabe og indbyggede skabe

Vores garderobeløsninger optimerer pladsen, så du får fuld værdi for pengene! Et praktisk højskab med hylder giver dig masser af plads til opbevaring af striktrøjer, vintertøj og praktiske kasser med halstørklæder, vanter og cykellygter.Hvis du har brug for at tænke alternativt, kan praktiske indbyggede skabe give dig uventet plads på eksempelvis børneværelset, særligt hvis du kombinerer dem med en juniorseng.