Guide til at måle op til din garderobeløsning

Alle vores løsninger til garderobeskabe er skræddersyede efter mål, så det er afgørende, at opmålingen er korrekt! Sørg for at få de rigtige mål på din garderobe med disse retningslinjer. Følg guiden, så med ro i maven kan give dig i kast med målebåndet.

Hvordan måler jeg op?

Højde

Højden måles på tre steder – i venstre side, i midten og i højre side. Det er den laveste højde, som bestemmer lågehøjden.

Bredde

Mål bredden både ved gulvet og loftet. Det giver et billede af, om væggene er skæve. Det er det mindste af målene, der bestemmer lågebredden.

Dybde

Standarddybden er 68 cm. Det giver dig plads til skabe, ophængte skinner og skydelåger.

Garderober og skydelåger

— SMART black

Hvorfor gemme klædeskabet væk i rummet? Vælg i stedet at fremhæve det som et selvstændigt designelement i soveværelset.

Service, som du foretrækker det

— Gør det selv

Jo mere du vil og kan gøre selv, jo billigere bliver prisen på din Kvik løsning. Hvis du er gør det selv-typen, kan du selv hente flade pakker med skabe, låger og tilbehør, som du selv samler og monterer. Der medfølger naturligvis en Kvik vejledning for at gøre arbejdet nemmere for dig.

— Gør det nemt

Fortrækker du at bruge tiden på alt muligt andet og blot nyde drømmen, når den er færdig, er der hjælp at hente i din lokale Kvik butik. Vi kan planlægge hele processen fra levering til montering. Du skal bare læne dig tilbage og nyde det.