Gør det selv køkken

Vil du selv montere dit drømmekøkken? Eller foretrækker du, at vi gør arbejdet for dig? Hos Kvik vælger du selv, hvordan du vil have dit køkken leveret og monteret. Det afhænger helt af, hvor meget du selv ønsker at lave.

Vi ved, at prisen spiller en væsentlig rolle i beslutningsprocessen, når du kigger på plantegningen til dit nye hus eller planlægger en større køkkenrenovering. Uanset om du har få kvadratmeter til det hele eller ønsker at skabe et nyt omdrejningspunkt for familielivet, kan du få et kvalitetskøkken i dansk design til overraskende lave priser. Og når det er tid til at realisere dine køkkendrømme, kan du spare penge at gå gør det selv-vejen. 

Du kan selv gøre det

Når det er tid til at bygge dit nye drømmekøkken – eller bad eller garderobe – er det en god idé at overveje, om du har modet til at gøre arbejdet selv. Hvor svært er det? Hvilken type værktøjer har du brug for? Hvor mange mennesker har du brug for til at hjælpe dig?

Læs med her for at få et overblik over processen, og bliv hjulpet på vej. Forhåbentlig finder du ud af, at det slet ikke er så svært med et gør det selv-køkken.

PRATO grey

9.570,-

Skal jeg selv montere mit køkken?

Der er mange ting at overveje, når du vil gøre det selv. Vi har samlet et par tips til dit gør det selv-køkken.

Afhent dit køkken

Med et gør det selv-køkkenprojekt er det første punkt på din to do-liste at sørge for et passende køretøj eller en trailer, der kan transportere dit nye køkken sikkert hjem.

Du afhenter dit nye køkken i din lokale Kvik butik i flade pakker, som er nemme at stable i din varevogn eller på en trailer. Du bør helt sikkert få en stærk ven til at hjælpe dig med at bære og laste.

For at gøre monteringen nemmere kan du også vælge at få os til at samle køkkenelementerne i vores værksted og hente dem samlet.

Få et overblik

Når du har fået dit nye køkken med hjem, skal du sørge for at have alt klar. Vi anbefaler, at en del af køkkenet og din bordplade opbevares indendørs ved stuetemperatur og normal luftfugtighed. Det er også en god idé at samle og placere skabene i den rækkefølge, du skal montere dem. Få et overblik over elementerne, og brug den detaljerede monteringsvejledning, der følger med dit nye køkken.

CIMA light oak

77.251,-

Saml dit nye køkken

Med alle elementerne på plads er du næsten klar til at samle dit nye køkken! Om nødvendigt kan du tegne direkte på væggen, der hvor elementerne skal placeres. På den måde kan du hurtigt se projektet tage form, og du ved, hvor du skal placere hvert element.

Samlevejledninger

Hjørnestenen i dit køkken

Hvis du skal installere en køkkenø, er det afgørende, at fundamentet er 100 % i orden. Soklen er køkkenets "hjørnesten", som dine underskabe og bordpladen hviler på. Hvis soklen er ustabil eller ikke er plan, vil dit køkken ikke være lige. Ud over at det er irriterende, er det let at forestille sig, hvad der vil ske, hvis du placerer et æg på en bordplade, der ikke er plan ... ikke et ønskværdigt scenarie!

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO white

86.616,-

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.