Vi introducerede begrebet i 1998

SamtaleKøkken®

Sort køkken med køkkenø og farvede sorte fronter

MANO dark grey

88.894,-

Mød den fortryllende verden i et SamtaleKøkken®! Vores passion for at revolutionere køkkenbranchen har ført til banebrydende idéer og produkter, der alle er inspireret af virkelige oplevelser fra mennesker i deres køkkener.

I 1998 løftede vi sløret for konceptet SamtaleKøkken®, en varemærkebeskyttet idé, der var så transformerende, at den fandt vej til den danske ordbog! Filosofien handler grundlæggende om at skabe et rum, hvor køkkenet bliver hjemmets hjerte. Det er det ultimative samlingssted for madlavning, latter, dybe samtaler og alt derimellem.

Et SamtaleKøkken® inviterer dig til at nyde livets enkle glæder – uanset om det er at drikke en kop kaffe, læse en bog, spille et spil eller danse til din yndlingsplayliste (eller en af vores), mens du tilbereder kulinariske lækkerier. Det er her, hverdagens øjeblikke bliver ekstraordinære, og weekender forvandles til magiske oplevelser. Det er det rum, hvor alle ønsker at være, dele livets op- og nedture og skabe minder, der vil blive værdsat for evigt.

Er du klar til at opdage den uimodståelige charme ved et SamtaleKøkken® og fylde dit hjem med samvær og glæde? Så læs videre, og lad eventyret begynde!

Det bedste sted at planlægge dit SamtaleKøkken® er i dit eget hjem.

   

Hvad gør et køkken til et SamtaleKøkken®?

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

Se Broken Love

Se Pancakes

Se Cookies

Idéen er vores — men resten er helt op til dig.

Verden har udviklet sig siden 1998, og det har vores dagligdag også. Midt i travlheden i den moderne livsstil skal køkkenet kunne imødekomme en stadig mere forskelligartet vifte af behov. Mens én person laver mad, svarer en anden på e-mails, en teenager ligger henslængt med sin smartphone, og en yngre søskende laver lektier ved bordet.

Men på trods af vores unikke livsstile og præferencer forbliver én ting det samme – køkkenet er der, hvor vi alle samles. Vi har brug for et tilflugtssted fra kaosset, et sted, hvor vi kan slappe af, forme bånd og have meningsfulde samtaler. Et SamtaleKøkken® vil altid være et højt skattet fristed, det rum, hvor alle længes efter at være.

Et SamtaleKøkken® er ikke et fysisk produkt, men en filosofi om at designe køkkenet, så det passer ind i vores liv — både nu og om mange år.

— Kviks produktdesignteam

Ikke bare en ø.

Et SamtaleKøkken® er mere end bare køkkenøen – det er stedet, hvor man skaber forbindelser på alle mulige måder. Et ægte SamtaleKøkken® har en vask, der vender ud mod rummet, men denne opsætning kan tilpasses forskellige indretninger, det være sig en halvø eller et U-formet køkken.

Selv hvis pladsen er begrænset, kan du integrere selskabelige elementer i dit køkken. Overvej at sætte et sæde for enden af køkkenbordet, hvor man kan lave lektier eller have en snak over et glas vin. Alternativt kan du lave en hyggelig krog med en sofa eller et loungeområde, hvor familie og venner kan sidde sammen, mens du udøver din kulinariske magi.

Du kan sagtens få det perfekte SamtaleKøkken® i dit hjem. Planlæg et møde med en af vores køkkeneksperter, som vil komme hjem til dig og hjælpe dig med at skabe dit drømmekøkken.

Find den perfekte køkkenø

Musik til dine selskabelige øjeblikke

Dans dig igennem din kulinariske rejse i dit eget SamtaleKøkken® med vores eksklusive Spotify-playlister! Disse tre håndplukkede soundtracks er designet til at diske op med de mest veltilberedte vibes til ethvert mindeværdigt øjeblik i dit SamtaleKøkken®. Uanset om du tilbereder en afslappet middag fredag aften, er i gang med en omgang småkager eller laver pandekager efter sengetid, er vores playlister den hemmelige ingrediens, der gør dine oplevelser i køkkenet endnu skønnere. Lyder det spændende? Klik videre for at finde den perfekte rytme til dit køkkeneventyr!

Musik til selskabelige øjeblikke