Et rum med hjerte

SamtaleKøkken®.

Det var os, der introducerede begrebet SamtaleKøkken®

Kvik blev grundlagt med det formål at revolutionere køkkenbranchen, og det har ført til en række nye idéer og produkter, der alle tager udgangspunkt i vores behov og krav til køkkenet.

I 1999 introducerede Kvik begrebet Samtalekøkken®.Filosofien bag er enkel: Køkkenet er hjemmets naturlige samlingspunkt. Det er her vi samles til madlavning, et godt grin og dybe samtaler. Det er her vi de seneste år har arbejdet og gået i hjemmeskole. Det er her, vi løser hverdagens opgaver, holder kaffepauser, sætter os med en bog eller for at spille et spil, det er her, vi synger med på sange i radioen, mens vi laver mad. Det er her, vi griner og græder, danser og lever. Det er her, hverdagen bliver overraskende og weekenden magisk. Det er rummet, hvor alle vil være.

Samvær er den nye luksus.

Der er sket meget siden 1999. Vi lever i en online verden, der godt kan føles hektisk og kaotisk, og det moderne køkken skal derfor dække flere og mere varierede behov. Én laver mad, en anden svarer på mails, mens den store teenager slænger sig i sofaen med sin smartphone, og lillesøster laver lektier ved bordet.

Men uanset om vi er mange eller få, bor stort eller småt, er online eller offline, så er det i køkkenet, vi samles. Vi har brug for et pusterum i hverdagen. Et rum, hvor tankerne kan finde hvile, hvor vi kan mærke nærværet, og hvor de gode samtaler opstår. SamtaleKøkken® er stadig rummet, hvor alle vil være.

Overraskende lave priser.

Med dyb respekt for vores kunder og en villighed til forandring har Kvik udviklet samtalekøkkener siden 1999, og vi tør godt kalde os eksperter. Derfor finder du altid et hav af spændende samtalekøkkener til overraskende lave priser i vores butikker. 

Hvorfor har vi overraskende lave priser?

Ikke bare en ø.

Mange mennesker sidestiller et SamtaleKøkken® med en køkkenø, men du kan også indføre samtalefunktioner på andre måder. Lav en siddeplads for enden af køkkenbordet, hvor børnene kan lave lektier, eller vennerne kan drikke et glas vin, mens du laver mad. Det eneste krav er, at der skal være et naturligt samlingspunkt i køkkenet.

Samvær er den nye luksus – i dag mere end nogensinde.

Læs mere om, hvordan du finder den perfekte køkkenø

Et bæredygtigt valg.

Vi lancerede ikke bare SamtaleKøkken®. Vi var også de første i verden til at bruge genanvendt MDF i alle vores køkkenlåger og skuffefronter. Vi bruger også folie lavet af genanvendte plastflasker på alle vores låger og fronter. Det betyder, at dit SamtaleKøkken® ikke bare er af høj kvalitet, det er også et bæredygtigt valg, som du kan have det godt med i mange år.Læs mere om vores bæredygtighedsrejse

Flere samtalekøkkener, du kan udforske.

— VEDA

-- bæredygtigt dansk design til overraskende lave priser.

— TINTA

-- plads til alle.