Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

De aanbieding die u heeft geprobeerd te bezoeken, is verlopen, we hopen dat u in plaats daarvan kunt genieten van onze andere aanbiedingen.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

Große Eröffnung in der Bremer Überseestadt am 30.03.2023

Gerne nehmen wir Ihre Buchungen vor dem Eröffnungstermin als Video – Buchung wahr.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Tarjous, johon yritit tutustua, on vanhentunut, toivomme, että sen sijaan nautit muista tarjouksistamme.

Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Das Angebot, das Sie zu besuchen versuchten, ist abgelaufen. Wir hoffen, dass Ihnen stattdessen unsere anderen Angebote gefallen.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

De aanbieding die u heeft geprobeerd te bezoeken, is verlopen, we hopen dat u in plaats daarvan kunt genieten van onze andere aanbiedingen.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Kvik feirer 40 år.

Spar momsen på kjøkken eller 20 % på garderobe.

Ouvert ce dimanche

Prenez un rendez-vous maintenant et découvrez nos offres Batibouw. Pendant Batibouw, profitez également de notre garantie des prix les plus bas.

40 jaar jubileum aanbieding: BTW-vrij* op alle keukens.

Om ons 40-jarig jubileum te vieren, maak vandaag nog een afspraak en geniet van BTW-vrij* op alle keukens, badmeubels en garderobekasten.

Nu zondag open

Maak nu een afspraak en ontdek onze Batibouw-aanbiedingen. Tijdens Batibouw geniet je ook van onze laagste prijsgarantie.

Jubiläumsangebot

Spare 40 % auf Montage und Lieferung oder 1.000 € auf 3 Haushaltsgeräte von AEG – jetzt nur 897 €.

25% jubilæumsrabat

Spar 25% på ALLE køkkenskabe og fronter i marts.

00

dage

00

timer

00

minutter

00

sekunder

Book et møde, inden tilbuddet udløber

Guide til køb af nyt køkken

At renovere eller indrette et nyt køkken er en rigtig stor beslutning. For mange kan det virke som et overskueligt projekt, og det er ikke helt uden grund. Du skal faktisk træffe op mod 400 individuelle beslutninger – både store, små og mellemstore – før du kan nyde slutresultatet og tage dit nye køkken i brug.Læs videre, og få tips og gode råd, som du kan følge under processen. Du får også gode råd om og inspiration til valg af materialer, funktionalitet og design.

Start med at overveje dine behov i køkkenet. Hvordan bruger du køkkenet i dag, og planlægger du at bruge det anderledes fremover? Det gælder ikke kun i forhold til madlavning og opbevaring, men også socialt samvær i køkkenet.

 

Skal køkkenet primært være til madlavning? Skal det integreres med spisestuen eller stuen? Er køkkenet et sted, hvor familien samles for at arbejde, lave lektier, spille eller nyde et glas vin efter en lang arbejdsdag? Dine behov, ønsker – og drømme – bestemmer, hvilken type køkken du skal overveje, og hvordan køkkenet skal indrettes, så det passer til din dagligdag og livsstil.

Størrelse og plads

Dine indretningsmuligheder afhænger af rummets størrelse og design. Hvis du bor i en lejlighed og kun har nogle få kvadratmeter til rådighed, skal du tænke over at udnytte pladsen optimalt, når du skal købe et nyt køkken. Har du et stort køkken, skal du være opmærksom på, hvordan du anbringer køkkenelementerne i forhold til hinanden for at opnå optimal bevægelses- og arbejdsfrihed.

Eksperttip: Start med det eksisterende køkken.

  • Hvilken rolle spiller køkkenet i din hverdag, og hvordan bruger du det?
  • Hvad fungerer godt, og hvad kunne være bedre?
  • Skal køkkenet være et separat rum eller en integreret del af spisestuen eller opholdsstuen?

 

En guide til at finde den rigtige køkkentype

Forestil dig køkkenet i din egen bolig

Husk, at de køkkenindretninger, du ser i kataloger og på internettet, kun er eksempler, og at dit køkken vil blive tilpasset til dit særlige rum og dine ønsker. Når din lokale butik har hjulpet dig med at lave en 3D-model af dit nye køkken, kan du bedre forestille dig, hvordan det færdige køkken vil se ud i huset eller lejligheden.

Lav en aftale i en butik tæt på dig

Indhent inspiration og ideer

Vi anbefaler, at du undersøger markedet grundigt, inden du beslutter dig for at købe et nyt køkken.Det er vigtigt at få et overblik over alle mulighederne, så du ikke kommer til at træffe valg, du fortryder, fordi du ser noget, du hellere ville have haft!

Ved at besøge køkkenbutikker kan du få et godt overblik over det nyeste inden for køkkenindretning, -design og -materialer. Der er også masser af gode idéer og inspiration at hente i boligmagasiner og -kataloger samt på livsstilsblogs og sociale medier. Vi anbefaler, at du tjekker følgende hashtags:#kitcheninspiration og #kvikkitchen and on Instagram.

 

Vi har sammensat inspiration opdelt efter farve på vores Pinterest.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Hvem skal bruge dit nye køkken?

Når du skal planlægge dit nye køkken, skal du overveje, hvem der skal bruge det. Er der børn i familien? I givet fald er det vigtigt at beslutte, om familiens mindste skal kunne nå tallerkener og glas, eller om du vil børnesikre køkkenet fra starten, eksempelvis ved at opbevare skrøbelige genstande i vægskabe uden for børnenes rækkevidde.

Planlægger du at have mange gæster? I givet fald kan det være en god idé at overveje en køkkenø, hvor gæsterne kan samles og holde kokken med selskab. 

Skal køkkenet udfylde flere funktioner i hjemmet? Er det centrum for familiens dagligdag, hvor I mødes for at arbejde, lave lektier og slappe af i dagens løb?

Vidste du, at dit køkken har arbejdszoner?

Plads til madlavningen er vigtigt for de fleste – i hvert fald hvis du er til hjemmelavet mad. Her er det ikke kun bordpladsen, der er vigtig. Det er også vigtigt, at knive, skærebrætter, tallerkener, skåle og ingredienser er inden for nem rækkevidde. Tænk derfor over, hvordan bordpladsen er placeret i forhold til køkkenets øvrige elementer, herunder køleskabet, skufferne og kogepladen.

I området omkring kogepladen foregår der ofte en masse ting på én gang, og her er det vigtigt, at køkkenredskaberne, madolierne og krydderierne er inden for praktisk rækkevidde. Det er også vigtigt at have et sted, hvor du kan lægge grydeskeen fra dig.  

Pladsen omkring vasken tjener mange forskellige formål, så der skal være plads til lidt af hvert – fra opvask til rensning af fisk og grøntsager. Sørg for, at layoutet har plads til, at flere kan arbejde sammen i køkkenet samtidigt. Der kan for eksempel være en, der rydder op, mens en anden gør rent, og husets mindste hjælper måske også til. Giv jer selv masser af plads, så I ikke forstyrrer hinanden. 

Vi anbefaler at indrette køkkenet med fem arbejdszoner.

Guide til køkkenets fem arbejdszoner