En praktisk vejledning

Find det perfekte køkken til dig

CIMA light oak

79.999,-

Lyst eller mørkt? Moderne elegance eller landlig idyl? Hvad der er det perfekte køkken for dig, afhænger af dine drømme og din stil. Vi tilbyder alt fra det minimalistiske hvide køkken til det mere naturlige køkken i træ. Hos os, finder du det perfekte køkken til din lejlighed i byen eller dit hus på landet. Og de er alle fremstillet af bæredygtige materialer, så uanset hvad du vælger, er det et valg, du kan have det godt med.

Godt design handler om smag, komfort og dine behov. Der findes ingen standardløsninger. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at du altid kan få et fedt dansk designkøkken til en overraskende lav pris. Et fedt design har fokus på både æstetik og funktion. Selv de mindste detaljer er med til at gøre forskellen – såsom Manos integrerede greb, der passer perfekt til dine fingre.

Drømmer du om et snedkerkøkken?

Med et køkken i træ inviterer du naturen indenfor.Træ er smukt, funktionelt og holdbart.Uanset om du vælger lyst eller mørkt træ, giver det liv til dit hjem.

Hvorfor vælge et køkken i træ?

CIMA dark oak

73.833,-

Det moderne landkøkken

Landlig idyl i en minimalistisk hverdag

Det klassiske landkøkken med plads til rustikke materialer og fine detaljer giver en elegant kontrast til en hverdag, der ofte er præget af et mere minimalistisk design.Vores udgave af det romantiske landkøkken er moderne dansk design med et traditionelt twist.

Få et moderne landkøkken

PAVIA pure grey

69.926,-

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®
Sort køkken med køkkenø og farvede sorte fronter

MANO dark grey

88.895,-

Har du brug for mere inspiration?

— Hvidt køkken -- lyst, venligt og moderne.

Det hvide køkken er altid et populært valg. Det er en tidløs klassiker, der passer ind i ethvert hjem, og samtidig får du et lyst og indbydende rum. Den hvide farve danner den perfekte baggrund og skaber plads til at eksperimentere med kontrastfarver og materialer, der afspejler din personlige stil.

— Sort køkken -- ny stil, samme traditioner.

Vores sorte køkkener er en nyfortolkning af den danske designtradition, der giver din indretning varme og kant på en æstetisk måde. Ønsker du et køkken, der skiller sig ud, med et eksklusivt udtryk, er et sort køkken det oplagte valg.

— Gråt køkken -- det er in.

Det grå køkken er i en liga for sig selv – og giver et helt andet udtryk end et sort eller hvidt køkken. Grå nuancer kan enten fremhæve eller nedtone kontraster. I et hjem, der er præget af lyse overflader, giver det grå køkken et eksklusivt look, der får det til at skille sig ud fra mængden.