Hvilken form skal dit køkken have?

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

Der findes mange forskellige køkkenlayout. Skal det være den klassiske L-form, et korridorkøkken med skabe og bordplads på begge sider eller måske blot et layout langs en enkelt væg? Og så er der jo altid vores favorit, køkkenøen. Det afgørende er, hvordan du bruger dit køkken, og pladsen i rummet. Vi gennemgår alle mulighederne med dig her.

Start med at kigge på dit nuværende køkken og notere, hvad der fungerer godt, og hvad der kunne være bedre. Hvilke elementer skal udskiftes? Hvilke elementer bruger du meget, og hvilke slet ikke?

Vores køkkener består af forskellige moduler, som du frit kan tilpasse til rummet og til dine ønsker og behov. Du har stort set uendelige muligheder for at designe et personligt køkken, der passer til både pladsen og din hverdag, og det er i princippet kun din fantasi, der sætter grænser.

 

Det L-formede køkken

Det L-formede køkken er et klassisk køkken, som blev moderne i 1920’erne. Her 100 år senere er det stadig et intuitivt design, der fungerer i mange hjem.

Med dette køkken får du en effektiv løsning, hvor alle de væsentlige arbejdsområder er samlet i praktisk afstand, og som passer perfekt til din bolig.

Guide til det L-formede køkken

NOLIAM white

34.161,-

Korridorkøkkenet

Korridorkøkkenet er en meget effektiv tilgang til at udnytte pladsen optimalt i et mindre køkken. Det består af to rækker med skabe og bordplads placeret over for hinanden og med en korridor eller et gangareal imellem. Det er i familie med det U-formede køkken, som er lukket med skabe i den ene ende. 

Et korridorkøkken kan sagtens danne rammen om socialt samvær, hvis du har tilstrækkelig plads til en lille morgenmadskrog. 

PAVIA white

33.487,-

Layout langs én væg

Hvis pladsen er begrænset, kan det være en god idé at have hele køkkenet langs en af væggene. Det er den perfekte løsning til små huse og lejligheder, hvor det er vigtigt at udnytte pladsen så effektivt som muligt. Dansk design er med sine gennemtænkte egenskaber og funktionalitet perfekt til denne type rum. De moderne, rene linjer giver samtidig en æstetisk tiltalende løsning. 

VEDA green

19.823,-

SamtaleKøkken®

Vi introducerede vores SamtaleKøkken® tilbage i 1999. Filosofien bag det er enkel: Det er omdrejningspunktet for dit liv og din bolig. Det er i køkkenet, vi samles for at lave mad, hygge os, spille spil og have dybe samtaler. Det er her, vi har haft vores hjemmearbejdsplads og har passet skolearbejdet de seneste par år. Det er her, vi tager et tiltrængt hvil eller en kop kaffe mellem de daglige gøremål. Det er også her, vi tilbringer tid sammen med venner og familie og kobler af efter en travl dag. Det er her, dagligdagen udspiller sig. Det er et rum, som alle har lyst til at være i. 

Læs mere om konceptet bag vores SamtaleKøkken®
Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-