Guide til et L-formet køkken

Det L-formede køkken er en velkendt og elsket klassiker i mange lande, og det kan vi godt forstå! Denne type køkken er nem at sætte op og udnytter pladsen optimalt. Det gør det nemt at placere hvidevarerne i den mest nyttige konfiguration, og så ser det tilmed godt ud! Især når du vælger moderne dansk design.

Køkkenet var i gamle dage et arbejdsområde, som var gemt væk bagest i boligen, langt fra venner, familie og hverdagens gøremål. Med introduktionen af vores SamtaleKøkken® i 90’erne blev det pludseligt omdrejningspunktet for vores hverdag. Du kan i dag finde L-formede køkkener i hjertet af enhver bolig. Lige der, hvor det hele sker, og familien har sin daglige gang.

Skal det være et L- eller et U-formet køkken?

Du kender måske bedst denne type køkken som et L-formet køkken, men det kan lige så nemt være U-formet, hvis du supplerer det med en køkkenø. Her kan du for eksempel tilføje ekstra siddeplads, så du får et U-formet køkken med bar, hvor du kan hygge dig med vennerne over et glas vin – eller hjælpe børnene med lektierne, mens du smører madpakkerne til i morgen.

Hvis du ikke har plads til et komplet U-formet køkken, kan du overveje at vælge et L-formet køkken. Det gør det muligt at flytte vinklen ud til den ene side af rummet i stedet for at placere den i et hjørne. Det er helt op til dig. Og din lokale køkkenekspert kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bolig.

Se mere om dine muligheder her

Et lille L-formet køkken

Hvordan kan du få et lækkert L-formet køkken, hvis du kun har få kvadratmeter til rådighed? Nemt! Lav en aftale med vores køkkeneksperter, så de kan hjælpe dig med at udnytte pladsen optimalt. Du skal blot medbringe dine opmålinger og forberede dig på at blive glædeligt overrasket over, hvor meget du kan få.

 

Hent inspiration i vores guide om design af små køkkener

Få ekstra opbevaring i et L-formet køkken med XXL

Med et L-formet køkken i XXL har du ikke brug for særlig meget plads for at få plads til mere. Du får helt op til 40 % mere plads i skuffer og skabe med blot 12,8 cm ekstra gulvplads. Det lyder måske for godt til at være sandt, men forklaringen er ret ligetil. Vi laver køkkenelementerne med en højde på 80 cm, så du får den optimale bordpladehøjde – og vi har samtidig gjort soklen mindre, så du får ekstra opbevaringsplads. Det giver dig samlet set 40 % mere opbevaringsplads og 20 % mere bordpladeareal.

Udforsk vores XXL-løsning her

Se eksempler på et L-formet layout

NOLIAM white

34.161,-

Et funktionelt multirum

Integrer køkkenet med stuen

Vælg kontraster

Kombiner hvide køkkenlåger med en sort bordplade.

Køkken til små rum

Udnyt pladsen med et lille L-formet køkken.

Følelsen af god plads og luft

Et hvidt køkken føles lyst og luftigt.

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®
Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

Flere L-formede køkkendesign