Inspiration til grå køkkener

PRATO dark grey

72.205,-

Grå farver og nuancer er højeste mode. Det grå køkken er ikke kun et kompromis for dem, der ikke kan vælge mellem hvid og sort – det er et selvstændigt stilvalg. Grå nuancer kan skabe noget, som andre farver ikke kan.

Grå giver dig et neutralt og nedtonet udtryk og er god til at skjule fingeraftryk og pletter. Det fremhæver og uddyber samtidig de kontraster, du har valgt til resten af køkkenet. Det er den perfekte kulisse for farvestænk fra farverige fliser eller den røde Kitchen Aid, du har udset dig. 

Lad os se nærmere på, hvordan grå nuancer kan være det perfekte valg til dit køkken.

Stilfuld og minimalistisk

Et gråt køkken kan være råt og hårdt, eller det kan være stilrent og minimalistisk med lyse bløde duegrå nuancer. Det handler blot om sammensætningen af elementer. Brug for eksempel en lysegrå grundfarve, og vælg kontrastfarver til andre elementer som bordpladen og grebene.

Gråt køkken med blide kontraster

Hvid og grå skaber en blidere kontrast i køkkenet end eksempel hvid og sort. Det giver køkkenet et blødere udtryk.


Du kan tilføje kontraster i hele køkkenet gennem dit valg af køkkenelementer fra bordpladen og vasken til lågernes finish, grebene eller armaturet.

Se vores grå køkkendesign

PAVIA pure grey

69.925,-

Sort køkken med køkkenø og farvede sorte fronter

MANO dark grey

88.894,-

Skab kontraster med bordplader

Bordpladen er et af de elementer, der kan ændre køkkenets udtryk markant. Du kan for eksempel skabe kontraster mellem lysegrå låger og en mørk bordplade, hvor lys på lyse overflader får øjnene til at slappe af.

Læs mere om vores udvalg af bordplader her

Få greb om tingene

Det rigtige greb er ikke kun et supplement til dine låger, de er også med til at fuldende dit køkken. Drømmer du om et romantisk gråt landkøkken, kan lyse eller mørke knopper sætte prikken over i’et, mens låger med integrerede greb giver dig et gråt køkken med et minimalistisk udtryk.

Se vores grebskollektioner her

Udforsk vores grå køkkener

Udforsk alle vores køkkendesign