Inspiration til hvide køkkener

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

Få et smukt hvidt køkken, der opfylder dine drømme! Det hvide køkken har været et populært valg i årevis. Og det er ikke uden grund, for det hvide køkken har nogle kvaliteter, som andre køkkener bare ikke har.

Et hvidt køkken er stilrent og passer til alt og dermed til enhver bolig. Hvid fungerer perfekt som grundfarve og giver dig uendelige muligheder for at lege med farvetoner som maling, fliser og endda køkkenudstyr.

Lys er uundværligt, fordi det giver liv og glæde. Et hvidt køkken spreder ikke kun liv og glæde, det skaber også en beroligende baggrund, som indbyder til samtale og nærvær midt i boligens rum. 

Vælg farvetoner

Med hvid går du aldrig helt galt i byen. Det hvide køkken er stilrent og neutralt, og det giver dig frihed til at tilføje forskellige farver og materialer, som fremhæver din stil. Det kan være en køkkenhane i antracit frem for den klassiske løsning i krom eller børstet stål. Det kan også være farvede lister til at indramme de hvide låger. Køkkenvasken er et andet sted, hvor du kan tilføje farve, kant og personlighed. 

Find vores danske designelementer, som passer perfekt ind i dit hvide køkken
Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

Giv dit hvide køkken stil med greb

Grebene fuldender køkkenets udtryk. Vælger du låger med integrerede greb, får du et minimalistisk køkken, mens små, mørke metalknopper giver køkkenet et romantisk og rustikt udtryk. Du kan få begge dele hos os, så det handler blot om at finde din stil.

Udforsk vores greb
White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Oplev MANO white design

Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

MANO white – et SamtaleKøkken® til det hele

Oplev vores ikoniske grebsfrie Mano køkken i flot dansk design, og lad dig forføre.
Hvidt rustikt køkken med indbygningsovn og hvide fronter

MANO white – til lejligheden.

Minimalistisk og rå til livet i byen. Bliv inspireret af den industrielle stil, og få dansk design med personlighed og kant.

MANO white – et korridorkøkken

Giv dit MANO white køkken en flot dansk stil med en rustik træbordplade, som skaber en skærende kontrast til Mano køkkenets lange vandrette linjer.

Oplev Mano 2 drawer

Mano 2 drawer – du vil bare elske det

Et Mano 2 drawer SamtaleKøkken® giver familien plads til at leve, og der er god plads til alle.

TINTA white – korridorkøkken

Oplev Mano 2 drawer i klassisk hvid.

Udforsk vores hvide køkkener