Bliv inspireret

Inspiration til et sort køkken

PRATO black

49.604,-

Det hvide køkken, som har været det traditionelle valg til boligen igennem mange år, er i dag blevet erstattet af farver og et mere personligt udtryk. Et køkken er ikke længere blot et køkken. Det er et rum, som skaber rammen om nærvær, samtaler og leg og udtrykker din personlige stil. Det har fået mange til at fravælge det rene og kliniske hvide køkken til fordel for et køkken med lidt mere kant.

Drømmer du om et køkken, som skiller sig ud, men stadig hylder dansk designtradition? Så er et sort køkken måske noget for dig! I en tid, hvor det hvide og lyse køkken har været dominerende i de fleste hjem, er et sort køkken et valg, der skiller sig ud.

 

Lad os se nærmere på charmen ved et sort køkken.

Dansk design i et sort køkken

Det er ikke farven, der definerer et køkken i dansk design – det er køkkenmodulernes design, materialerne og det minimalistiske look. Vores sorte køkkener tager traditionen et skridt videre med et nyt helhedslook. 

Sort trækøkken med køkkenø

MANO sera

62.335,-

Leg med detaljerne

Det er okay at tøve. Et køkken er i sidste ende noget, som skal holde i mange år. Du kan derfor vælge at give dit køkken mere personlighed ved at skabe en kontrast til de traditionelle lyse elementer. Det kan for eksempel være at give køkkenet mere kant med sorte hvidevarer i stedet for den typiske løsning i børstet stål eller en sort køkkenvask og armatur. Oplev vores store udvalg af hvidevarer, køkkenvaske og armaturer.

Udforsk vores køkkenprodukter

Fuldend dit sorte køkken med den rigtige bordplade

Din bordplade skal være både praktisk og æstetisk. Den skal først og fremmest kunne holde til hverdagens mange gøremål. Den skal samtidig passe til dine køkkenlåger. Et sort køkken begrænser ikke dine valgmuligheder, men giver dig mulighed for at skabe stærke kontraster både i forhold til farver og materialer.


Skab kontrast mellem det bløde og det hårde udtryk med køkkenlåger i træfinér og en bordplade i granit eller komposit. Eller fuldend køkkenlågernes matte udtryk med en poleret bordplade med en let, skinnende finish.

Udforsk vores store udvalg af bordplader

Vælg en kontrast

Alt er sort og hvidt

Skab en skarp kontrast med en hvid bordplade.

Bordplade i hvid komposit

Få en holdbar bordplade i hvid komposit.
Wooden worktop with a black sink

Bordplade i massivt træ

En bordplade i massivt træ giver dit sorte køkken et naturligt udtryk.

CIMA dark oak

73.832,-

Vælg et matchende udtryk

Understreg det mørke look med en mørk bordplade.

Hvilket look søger du?

Skal dit køkken være diskret? Eller skal det skille sig ud og skabe opmærksomhed? Køkkenlågerne er afgørende – de låger, du vælger, giver dit køkken det endelige udtryk. Hvis du drømmer om et sort og let køkken med et naturligt og stilfuldt look, er sorte køkkenlåger i egefinér måske det perfekte valg. Her hjælper køkkenlågernes synlige egetræsstruktur med at give dit køkken et naturligt udtryk.

Udforsk vores forskellige lågedesign