Synes du, en ny garderobe lyder som noget, der koster mange penge?

Hvad koster en ny garderobe?

VARIO19 white

26.236,-

Vi synes, at dansk design skal være for alle – og at alle har ret til en lækker garderobe! Vi gør alt, hvad vi kan for at holde vores priser nede, fra levering af usamlede produkter i flade pakker til tilbud om forskellige serviceniveauer, afhængigt af budgettet. På denne side kan du få en idé om, hvad der har størst betydning for prisen på din garderobeløsning – og hvordan du holder dig inden for budgettet.

Har du allerede et budget for din nye garderobe? Det er selvfølgelig vigtigt at have det i baghovedet, når du begynder at undersøge de forskellige muligheder. Det kan dog være vanskeligt at have en klar idé om budgettet, før du ved præcist, hvad du har brug for, og hvilken type garderobeløsning du foretrækker. Prisen afhænger i høj grad af dine behov og prioriteter.

Overvej spørgsmål som

  • Hvor skal garderoben placeres, og hvor meget plads kan og vil du bruge på den?
  • Skal garderoben bruges af børn eller voksne?
  • Hvor meget opbevaringsplads har du brug for (til sko, tøj, overtøj, nips og legetøj)?
  • Stil og design – skal garderoben passe til de øvrige møbler i rummet?

Måske er der ting, du bare ikke vil gå på kompromis med – og andre, du måske ikke har så stærke holdninger til? Når du har gjort dig disse grundlæggende overvejelser, er du allerede meget tættere på dit budget!

VARIO19 white

26.236,-

En lækker garderobe med skydelåger og masser af smart indretning kan sagtens holdes inden for budgettet. Med den rette kombination af låger, skabsramme og indretning kan du få en elegant, pladsbesparende garderobeløsning med skydelåger, som opfylder dine behov uden at sprænge budgettet.

Få en garderobe med skydelåger til en god pris

Skydelåger kan skabe den stil, du ønsker, i rummet – og så har skydelåger den åbenlyse fordel, at de skjuler alt rodet. Kvik tilbyder både låger og indretningsløsninger i forskellige prisklasser – alle i smukt dansk design og med en finish i høj kvalitet.

Hvis budgetter er lidt stramt, kan du vælge at bruge færre penge på indretningen og stadig få en lækker løsning, der skaber ro og orden i rummet. Vælg for eksempel hylder og bakker frem for mere eksklusive løsninger som skuffer med glasskinner – eller vælg en almindelig tøjskinne i stedet for luksusmodellen med lys.

 

Se udvalget af fronter

SKYDEDØRE black

8.618,-

Gør det selv, og hold prisen nede

Er du fiks på fingrene og har mod på lidt gør det selv-arbejde? Du kan sagtens selv samle din nye garderobe – og dermed spare penge til en montør.

Eller vil du helst undgå at skulle starte med en boremaskine og vaterpas? Vælg vores ”Gør det nemt-service”, og få din nye drømmegarderobe helt uden besvær.

Se vores service- og leveringsniveauer her

SKYDEDØRE spejl

5.693,-

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Garderobe og skydelåger

Designs
— VARIO19 white

En smuk og enkel åben garderobe, som er designet med fokus på rene linjer og nem adgang til alle dine ting.

— SMART black

Smarte sorte skydelåger til dig, som ønsker en elegant og minimalistisk garderobeløsning.

— MILK

Milk garderober er perfekte, hvis du ønsker klassiske og enkle hvide skabe med låger.