Kvik Erhverv

Entreprenører.

Et byggeprojekt har mange aspekter, der skal gå op i en højere enhed, så vi har fuld forståelse for dit behov for præcise leveringstider og detaljerede tilbud. Vi har stor forståelse for det, fordi vi har leveret køkkenløsninger til entreprenører siden 1983. Læs videre, og se, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Ofte stillede spørgsmål fra entreprenører.

Vi samarbejder med mange forskellige entreprenører om at levere de dansk designede køkken-, badeværelses- og garderobeløsninger, som kunderne ønsker. Altid til tiden og til en fantastisk pris. Her er de spørgsmål, de ofte stiller os. 

Kompetent og målrettet rådgivning.

Du får din egen kontaktperson hos Kvik, så du er sikret den bedste køkkenrådgivning helt tæt på dit projekt. Sammen med din køkkenekspert kan du finde den ideelle løsning til dine kunder. 

Konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores køkkenløsninger. Kontakt en Kvik butik i nærheden af dit projekt for at få et tilbud på dine nøjagtige specifikationer.

Fleksibilitet.

Kort eller lang tidsplan? Ikke noget problem – vi kan tage hånd om det hele, og vi garanterer selvfølgelig for kvaliteten. Vi kan foretage opmålingerne, nedtage et eventuelt gammel køkken og montere det nye, afhængigt af dine behov.

Stabil levering.

Din lokale Kvik butik har altid produkter på lager, og de modtager ugentlige leverancer, så vi er i stand til at levere, også med stramme frister.

Skræddersyede løsninger.

Alle vores butikker har deres eget værksted, som nemt og hurtigt kan tilpasse din ordre.

Kvik leverer altid gode løsninger til os og vores kunder.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Se vores produkter.

Tag et kig på vores smukke produkter! De er alt det, som dine kunder drømmer om. Lad os hjælpe dig med at give dem deres drømmekøkken, -badeværelse eller garderobe.

Lær os bedre at kende.

— Mere om os.

Læs mere om vores historie, værdier og få nogle fakta om virksomheden. Vi har eksisteret siden 1983, og vi skal ingen steder hen.

— Kvik Erhverv.

Lær mere om Kvik Erhverv