Kvik Erhverv

Lejligheder og boligforeninger.

Vi er klar til at hjælpe, uanset om I skal renovere nogle få køkkener eller alle køkkenerne i jeres ejendom. Og husk, at vi også tilbyder løsninger til badet og garderoben! Vi har samarbejdet med offentlige og private boligforeninger og administrationsselskaber om at modernisere og renovere lejligheder siden 1983.

Svar på dine spørgsmål.

Vi samarbejder med forskellige offentlige og private boligforeninger og ejendomsadministrationsselskaber om at renovere køkkener i hele lejlighedskomplekser. Ved at samarbejde med en butik i dit område får du nem adgang til butikkens værksted, lager og ugentlige leverancer, så du kan levere som aftalt og til tiden. Du har sikkert forskellige spørgsmål om, hvordan det fungerer.

Kompetent og målrettet rådgivning.

Du får din egen kontaktperson hos Kvik, så du er sikret den bedste køkkenrådgivning i forbindelse med dit projekt. Sammen med din køkkenekspert kan du finde den ideelle løsning til din boligforening eller dit lejlighedskompleks.

Konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores køkkenløsninger. Ring eller skriv til os for at få mere at vide.

Fleksibilitet.

Kort eller lang tidslinje? Ikke noget problem – vi kan tage hånd om det hele, og selvfølgelig garanterer vi for kvaliteten. Afhængigt af dine behov kan vi foretage opmålingerne, nedtage de gamle køkkener og montere de nye.

Stabil levering.

Vi har altid produkter på lager, så vi kan levere, selv i tilfælde af stramme deadlines.

Skræddersyede løsninger.

Alle vores butikker har deres eget værksted, som nemt og hurtigt kan tilpasse din ordre.

Kvik tilbyder gode løsninger til os og vores kunder.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Se vores produkter.

Tag et kig på vores smukke produkter! De er alt det, som dine kunder drømmer om. Lad os hjælpe dig med at give dem deres drømmekøkken, -badeværelse eller garderobe.

Lær os bedre at kende.

— Mere om os.

Læs mere om vores historie og værdier, og få faktuelle oplysninger om virksomheden. Vi har eksisteret siden 1983, og vi er kommet for at blive.

— Kvik Erhverv

Få mere at vide om Kvik Erhverv