Kvik Erhverv

Tømrere og byggefirmaer.

Er du på udkig efter en partner med mange års erfaring med at levere køkkener til individuelle eller mindre projekter? En partner, som garanterer leverancer til tiden? Tømrere og byggefirmaer har siden 1983 brugt Kvik, når de skulle levere kvalitetskøkkener til deres kunder.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning og sikre dig tilfredse kunder.

Nem montering -- detaljeret vejledning.

Vores køkkener giver dig en løsning, der er nem og hurtig at montere – og hvor det færdige resultat taler for sig selv. Alle vores monteringsvejledninger er også tilgængelige online, så monteringen bliver endnu nemmere. Er du den visuelle type, kan du se vores korte instruktionsvideoer direkte på telefonen, hvis du har brug for hjælp til at montere køkkenet.

Find vores monteringsvejledninger i PDF-format her

Hvad koster vores køkkener?

Priserne varierer fra model til model, og valg af bordplade og forskellige elementer påvirker også den endelige pris. Kontakt os, og gennemgå alle muligheder sammen med din personlige B2B-køkkenekspert, så du kan overraske dine kunder med, hvor meget smart dansk design de kan få til prisen.

Kvik leverer altid høj kvalitet til tiden.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Se vores produkter.

Tag et kig på vores smukke produkter! De er alt det, som dine kunder drømmer om. Lad os hjælpe dig med at give dem deres drømmekøkken, -badeværelse eller garderobe.

Lær os bedre at kende.

— Mere om os.

Læs mere om vores historie, værdier og få nogle fakta om virksomheden. Vi har eksisteret siden 1983, og vi skal ingen steder hen.

— Kvik Erhverv.

Lær mere om Kvik Erhverv