Planlæg renoveringen af dit badeværelse

PAVIA white

7.212,-

Det bliver smukt. Det får dit helt eget personlige præg. Det bliver en klar forbedring sammenlignet med det eksisterende badeværelse – men kun hvis du sørger for at planlægge. Lad os give dig en hurtig vejledning i, hvordan du planlægger – og hvordan du bedst inddrager fagfolk i projektet.

Hvilken type planlægger er du? En plan er en sammensmeltning mellem inspiration og virkelighed. Men den ene dur ikke uden den anden, og du kan rent faktisk starte med begge dele. Du kan planlægge dit badeværelsesprojekt på mange forskellige måder, og du kan være enten en planlægger, der er drevet af inspiration, eller en ambitiøs planlægger – begge tilgange er lige gode. Det vigtigste er at have en plan: Start med det grundlæggende, find en masse inspiration fra en masse forskellige steder, og husk frem for alt at nyde processen med at planlægge dit nye badeværelse.

Planlægger drevet af inspiration

Hvis du har talent for indretning, så er du sandsynligvis styret af din vision. Du kender planen, så snart du ser den i virkeligheden, – og du kan selvfølgelig finde en masse inspiration her på disse sider – særligt til et hurtigt renoveringsprojekt hen over en weekend. Vi har et stort udvalg af badeværelsesmøbler og vaske, som du selv kan montere, og der medfølger altid en præcis vejledning.

Se vores udvalg af badeværelsesmøbler

MANO sera

11.066,-

Ambitiøs planlægger

Hvis du ønsker at gå et skridt videre og måske udfordre badeværelsets fysiske begrænsninger, er det vigtigt at undgå overraskelser. Find inspiration, og kontakt derefter eksperterne i din lokale Kvik butik, så de kan hjælpe dig i gang med planlægningen og dit budget.

De vigtigste begrænsninger for et badeværelsesprojekt er de ting, som det er stort set umuligt at ændre – vægge, gulve og VVS-installationer. 
Men det, som er umuligt i dag, kan blive muligt på et senere tidspunkt – og eftersom det egentlige mål er at føre din drøm ud i livet, skylder du dig selv at inddrage fagfolk for at drøfte, hvad der kan lade sig gøre. Her er et link til en oversigt over, hvad du selv kan ændre, og hvad du ikke selv må ændre.

Invester i din plan. Hvis du har en hemmelig drøm om en større renovering, er det en god idé at investere i valg, som kan bringe dig tættere på dit nye badeværelse – f.eks. flytte VVS-installationerne eller væggen.

Prøv vores baddesigner

Vores Kvik Baddesigner er den nemme måde at bestille badskabe i standardstørrelse, så dit badeværelse kan få en makeover med dansk design. Selvfølgelig laver vi stadig skræddersyede løsninger, der passer til dit bad - bare kontakt din nærmeste Kvik-butik, hvis du har brug for en særlig størrelse til dit rum. Men hvis du kan bruge standardstørrelser, kan du prøve vores Kvik Baddesigner.

MANO white

14.891,-

Kend dine begrænsninger – men lad dem ikke stoppe dig

Der er ingen, der bryder sig om begrænsninger, men i forhold til badeværelser er der tre vigtige begrænsninger, som du skal tage højde for i din plan:

  • Bygningsreglementet
  • Konstruktion
  • Personlige begrænsninger

Klik her for at få et praktisk overblik over, hvad bygningsreglementet i dit område siger om, hvilke ændringer eller installationer du selv må udføre, og hvilke der skal udføres af autoriserede fagfolk. Der er faktisk flere ting, du gerne må udføre selv, hvilket kan være ret inspirerende, hvis du er en gør det selv-type – og så er det naturligvis vigtigt at vide i forhold til din planlægning.

Konstruktionsbegrænsninger kræver inddragelse af en arkitekt eller ingeniør.

Personlige begrænsninger er ofte den ubekendte faktor. Du kan nemt komme til at overvurdere, hvor meget du kan nå i din fritid – og med en tilfredsstillende æstetisk kvalitet.

Find din egen inspiration

Læg mærke til smarte løsninger i dine venners hjem, gå på udstillinger, læs boligmagasiner, lad dig inspirere af hotelløsninger, eller surf på Pinterest. Inspiration findes overalt. Find en stemning, en indretningsstil eller en teknisk løsning, der passer perfekt til dit projekt. Før den derefter ud i livet med hjælp fra en af vores erfarne indretningseksperter i din lokale Kvik butik.

Begynd med det grundlæggende

Betragt dit badeværelse fra væg til væg og fra gulv til loft: Hvad kan der ikke ændres på? Slip derefter fantasien løs, og gentænk resten. Hvad står i vejen for din drøm? Og hvilke dele er stadig aktuelle? Hos KVIK har vi forslag til alt det, du gerne vil ændre – men slutmålet er til enhver tid din drøm. Der kan være overraskende veje til at nå dertil, og nogle kræver måske mindre forandring, end du lige havde troet. Du kan komme langt med en ny vask og nye badeværelsesmøbler, et større spejl og god belysning. 

Se mer

PAVIA white

7.212,-

Brug din køkkenekspert

Dialogen med din køkkenekspert kan fungere som et ”realitetstjek” og minde dig om, at du sagtens kan få et flot køkken uden at vælge de dyreste og mest avancerede løsninger overalt.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.

Her er et lille udvalg af vores badeværelsesdesign

Se alle vores badeværelsesdesign