Fem gode råd om indretning til dit badeværelse i dansk design

Dansk design er kendt for sin æstetiske blanding af skønhed og funktionalitet, både i køkkenet og badeværelset. Her er fem tips til, hvordan du kan indrette dit badeværelse i dansk design – og med et fantastisk resultat.

1. Få badeværelset til at virke større med minimalisme

Den ultimative form for luksus på badeværelset er gulvplads – og vores minimalistiske tilgang til dansk design giver dig færre elementer og mere gulvplads. Vægmonterede skabe kræver ingen ben, så der bliver plads til at værdsætte gulve og vægflader. De gør det samtidig nemmere at holde gulvet rent. Smarte skabe med plads til både kosmetik og masser af opbevaring og en integreret vask kan give dig ekstra god plads foran spejlet – hver eneste morgen. Gulvplads er alfa og omega på badeværelset.2. Få styr på udstyret på badeværelset

En moderne livsstil er ofte lig med et overfyldt badeværelse med personlige ejendele, redskaber og plejeprodukter med farverige og dekorerede labels. En intelligent løsning som Mano giver dig mulighed for at holde styr på dine ting og indholdet i dine skuffer, så du har alt det, du skal bruge, lige ved hånden foran spejlet. Og med et organiseret overblik så skintonicen ikke pludselig forsvinder i skoven af cremer. For husk, ”you’re worth it”.

3. Skab et rent udtryk på badeværelset

Du vil sikkert give os ret i, at et badeværelse skal udstråle renhed. Men renhed stiller krav til oprydningen og rengøringen, så også her giver minimalisme rigtig god mening. Overfyldte badeværelser med overfyldte gulve holder på fugten.  Dansk design er kendetegnet ved god plads rundt om elementerne – både på gulvet, på væggene og i resten af rummet. Det gør rengøringen nemmere og giver masser af frisk luft i en lys og luftig indretning, som forhindrer skimmeldannelse.

PRATO grå

8.938,-

4. Tag dine foretrukne designvalg med ind på badeværelset

Udvid din personlige designstil ved at lade designelementerne fra køkkenet gå igen i indretningsløsningen til entréen eller badeværelset. Mano skabet i dansk design vil være lige så naturligt og intuitivt at bruge på badeværelset som i køkkenet og understreger dit fokus på velvære i hele boligen.

5. Giv badeværelset dit eget personlige præg

Med et enkelt basisdesign med rene linjer kan du bedre sætte dit eget præg på badeværelset med dekorative elementer. Dansk design har ofte et klart og skarpt udtryk, som kan tilføres varme med bløde, afrundede eller farverige elementer. Mano skabet med den integrerede vask er perfekt til dine yndlingsting, uanset om det er en dyrebar vase, en blomsterkreation eller din yndlingsparfume.

MANO white

14.891,-

Rådfør dig med eksperterne i din lokale butik

Dialogen med eksperterne i din lokale Kvik butik kan fungere som et ”realitetstjek” og en påmindelse om, at du nemt kan få et badeværelse i dansk design til en pris, der ikke vælter budgettet.