Rengøring af badeværelset – få gode råd her

Så du går og drømmer om et nyt badeværelse? Hvordan du skal gøre det rent, er nok ikke det, du tænker mest på, men det er værd at have med i overvejelserne. Badeværelsesmøblerne, vasken og de overflader, du vælger, kan have stor indflydelse på den ugentlige mængde rengøring. Hvis rengøring ikke er din yndlingsaktivitet, kan du vælge en badeværelsesindretning, der gør den daglige rengøring til en leg og sparer dig for en masse knofedt.

Hav rengøring i tankerne, når du indretter dit nye badeværelse

Vores badeværelsesmøbler er modstandsdygtige over for miljøet i et vådrum, de er lette at rengøre og forbliver pæne og funktionelle i mange år. Du kan selv være med til at forlænge holdbarheden på dine badeværelsesmøbler og sikre, at dit badeværelse forbliver rent og skinnende år efter år. Læs videre for at få gode råd til optimal rengøring og vedligeholdelse af dit badeværelse.

Korrekt rengøring forlænger badeværelsets levetid

Hvis du prioriterer korrekt rengøring og pleje, vil det gøre en stor forskel for både udseendet og holdbarheden af dit badeværelse, uanset om det er helt nyt eller af ældre dato. Det behøver ikke at tage lang tid eller være besværligt. Få de rigtige rengørings- og plejeprodukter, og rengør dit badeværelse regelmæssigt. Vi anbefaler mindst én gang om ugen.

Tips til at holde det ryddeligt

Alle de rengøringsmidler, du har brug for

Vi har lanceret en pleje- og vedligeholdelsesæske, så det er nemt for dig at holde din vask ren. Æsken indeholder plejeprodukter til daglig rengøring og dybderens, en kalkfjerner samt en forsegler, som du påfører vasken efter dybderens. Forsegleren lægger et beskyttende og usynligt lag på vasken, der gør den ekstra modstandsdygtig over for vand, kalk og snavs. I æsken finder du også en udførlig brugervejledning. Du kan købe pleje- og vedligeholdelsesæsken i din lokale Kvik-butik.

Rengøring af vasken

Med KUMA Clean rengøringsmiddel er den daglige rengøring af din vask og bordplade hurtigt overstået. KUMA Clean er udviklet specielt til KUMAs håndvaske og bordplader og fjerner fedt, snavs og sæberester uden besvær. Ved at bruge rengøringsmidlet regelmæssigt minimerer du ophobningen af kalkaflejringer, og din vask vil være som ny i mange år.

KUMA Clean sprøjtes direkte på håndvasken og skylles af med en fugtig klud. 

Dybderens

KUMA Superscrub er en slibecreme beregnet til effektivt at fjerne vanskelige pletter. Brug den til dybderens med jævne mellemrum, og undgå permanente aflejringer af kalk og snavs. Kom lidt Superscrub på en fugtig klud, og rengør overfladen. Ved vanskelige pletter kan du lade produktet virke i 5-10 minutter, inden du tørrer det af.

Forsegl vasken og bordpladen med KUMA Seal, som afviser snavs og holder overfladen ren i lang tid. KUMA Seal sprayes på en ren overflade og fordeles i et tyndt lag med en tør bomuldsklud. Tør overfladen af med en ren, fugtig klud efter et minut. Efter to timer er overfladen forseglet og klar til brug.

Fjern vanskelige pletter

Brug KUMA Lime, når du skal fjerne særligt genstridige kalkaflejringer og pletter. KUMA Lime sprayes direkte på vasken og bordpladen. Lad produktet virke i fem minutter, og vask det derefter af med en fugtig klud. Bemærk, at KUMA Lime ikke må anvendes på materialerne Pearl og Terrazzo.

Afslut med KUMA Seal, som sprayes på den tørre, rene overflade og fordeles i et tyndt lag med en tør bomuldsklud. Vent et øjeblik, og tør så overfladen af med en ren, fugtig klud. Overfladen er forseglet og klar til brug efter to timer.