Rengøring af badeværelset – få gode råd her

Så du går og drømmer om et nyt badeværelse? Hvordan du skal gøre det rent, er nok ikke det, du tænker mest på, men det er værd at have med i overvejelserne. Badeværelsesmøblerne, vasken og de overflader, du vælger, kan have stor indflydelse på den ugentlige mængde rengøring. Hvis rengøring ikke er din yndlingsaktivitet, kan du vælge en badeværelsesindretning, der gør den daglige rengøring til en leg og sparer dig for en masse knofedt.

Hav rengøring i tankerne, når du indretter dit nye badeværelse

Vores badeværelsesmøbler er modstandsdygtige over for miljøet i et vådrum, de er lette at rengøre og forbliver pæne og funktionelle i mange år. Du kan selv være med til at forlænge holdbarheden på dine badeværelsesmøbler og sikre, at dit badeværelse forbliver rent og skinnende år efter år. Læs videre for at få gode råd til optimal rengøring og vedligeholdelse af dit badeværelse.

MANO white

14.891,-

Korrekt rengøring forlænger badeværelsets levetid

Hvis du prioriterer korrekt rengøring og pleje, vil det gøre en stor forskel for både udseendet og holdbarheden af dit badeværelse, uanset om det er helt nyt eller af ældre dato. Det behøver ikke at tage lang tid eller være besværligt. Få de rigtige rengørings- og plejeprodukter, og rengør dit badeværelse regelmæssigt. Vi anbefaler mindst én gang om ugen.

Tips til at holde det ryddeligt

MANO sera

11.066,-

Alle de rengøringsmidler, du har brug for

Vi har lanceret en pleje- og vedligeholdelsesæske, så det er nemt for dig at holde din vask ren. Æsken indeholder plejeprodukter til daglig rengøring og dybderens, en kalkfjerner samt en forsegler, som du påfører vasken efter dybderens. Forsegleren lægger et beskyttende og usynligt lag på vasken, der gør den ekstra modstandsdygtig over for vand, kalk og snavs. I æsken finder du også en udførlig brugervejledning. Du kan købe pleje- og vedligeholdelsesæsken i din lokale Kvik-butik.