Inspiration til et lille badeværelse

PAVIA white

7.212,-

Det kan være svært at indrette et lille badeværelse, så du har plads til alt, hvad du behøver, samtidig med at det har et personligt touch. Men med de rigtige badeværelsesmøbler kan du få mest muligt ud af et lille rum. Og det behøver ikke koste en formue.

Udnyt den plads, du har

Jo mindre badeværelset er, jo mere kreativ skal du være for at finde plads til de ting, du ikke kan undvære. Vi anbefaler kompakte, vægmonterede badeværelsesmøbler med indbygget vask og rene, hvide overflader, der er nemme at holde rene. På den måde gør du optimal brug af den "spildte plads" under vasken.

Hvis muligt, så få et lidt bredere badeværelsesskab med opbevaringsplads ved siden af vasken, så du har et naturligt sted til håndsæbe og tandbørster og måske endda en af de planter, der blev til flere og flere i løbet af de sidste par år.

MILK white

2.786,-

Tre tips til dit lille badeværelse.

Få flere tips og tricks til badeværelset her.
— 1. tip -- skuffer og skabe.

Opdel skuffer og skabe med smukke og funktionelle indsatser, så du kan udnytte hele pladsen.

— 2. tip -- tilbehør.

Fremhæv din stil med smukke kurve og krukker, som du også kan bruge til hverdagsting som vatpinde, sæbe, tandbørster eller toiletpapir.

— 3. tip -- hold det enkelt.

Hold det lille badeværelse enkelt. For mange ting optager plads og får det til at virke overfyldt.

Farver, der skaber en følelse af plads

Lyse farver kan gøre en stor forskel i et lille badeværelse. De åbner rummet og giver det et let og rummeligt udseende. En lys, ren hvid farve er et indlysende valg, men du kan også male væggene med en anden lys eller naturlig nuance for at udnytte de lyse farvers potentiale og få badeværelset til at føles mere rummeligt. 

VEDA white

4.648,-

Lille spejl på væggen der

Spejle er geniale til at få et værelse til at fremstå større. Hæng et stort spejl over vasken – helst et, der går fra væg til væg, hvis muligt – og du vil straks kunne se forskellen. Ud over at få rummet til at virke større har et stort spejl også den fordel, at flere kan bruge det på samme tid.

Dit valg af spejl kan også bruges til at give dit badeværelse et personligt præg. Skal spejlet være firkantet eller rundt? Med små ornamenter? Have en ramme eller være helt minimalistisk? Du kan også vælge et smart spejlskab, der giver ekstra opbevaringsplads i et lille badeværelse – til din tandbørste, medicin og andre små hverdagsting.

NOLIAM white

2.866,-

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.