Fem ting du kan få med dansk design i dit nye badeværelse

Dansk design er kendetegnet ved en æstetisk blanding af skønhed og funktionalitet, både i køkkenet og badeværelset. Her er fem tilgange til smukt dansk design på badeværelset.

1. Indret med minimalisme

Den ultimative form for luksus på badeværelset er gulvplads – og vores minimalistiske tilgang til dansk design giver dig færre elementer og mere gulvplads. Vægmonterede skabe uden ben giver ekstra plads på gulvet og får væggene til at funkle. Smarte skabe med plads til både kosmetik og masser af opbevaring og en integreret vask kan give dig ekstra god plads foran spejlet – hver eneste morgen. Gulvplads er alfa og omega på badeværelset.2. Få styr på dit udstyr

En moderne livsstil er ofte lig med et overfyldt badeværelse med personlige ejendele, redskaber og plejeprodukter med farverige og dekorerede labels. En intelligent løsning som Mano giver dig mulighed for at holde styr på dine ting og indholdet i dine skuffer, så du har alt det, du skal bruge, lige ved hånden foran spejlet. Og med et organiseret overblik, så skintonicen ikke pludselig forsvinder i skoven af cremer. For husk, ”you’re worth it”.

MANO sera

11.066,-

3. En ”ren” fornøjelse

Du vil sikkert give os ret i, at et badeværelse skal udstråle renhed. Men renhed stiller krav til oprydningen og rengøringen, så også her giver minimalisme rigtig god mening. Overfyldte badeværelser med overfyldte gulve holder på den fugtige luft.  Dansk design er kendetegnet ved god plads rundt om elementerne – både på gulvet, på væggene og i resten af rummet. Det gør rengøringen nemmere og giver masser af frisk luft i en lys og luftig indretning til glæde for både øjnene og næsen.

VEDA white

4.648,-

4. Udvid din designstil til resten af boligen

Udvid din personlige designstil ved at lade designelementerne fra køkkenet gå igen i indretningsløsningen til entréen eller badeværelset. Mano skabet i dansk design vil være lige så naturligt og intuitivt at bruge på badeværelset som i køkkenet og understreger dit fokus på velvære i hele boligen.

5. Sæt dit præg på indretningen

Med et enkelt basisdesign med rene linjer kan du bedre sætte dit eget præg med dekorative elementer. Dansk design har ofte er klart og skarpt udtryk, som kan tilføres varme med bløde, afrundede eller farverige elementer. Mano skabet med den integrerede vask er perfekt til dine yndlingsting, uanset om det er en dyrebar vase, en blomsterkreation eller din yndlingsparfume.

MANO white

14.891,-

Brug din lokale Kvik ekspert

Dialogen med eksperterne i din lokale Kvik butik kan fungere som et slags ”realitetstjek” og en påmindelse om, at du nemt kan få et badeværelse i dansk design til en pris, der ikke vælter budgettet.

Bestil et møde.

Vi ved nyt køkken, bad eller garderobe er et stort projekt. Og vi vil gerne sikre os, at vi har god tid til at sætte os ind i dit projekt og svare på alle dine spørgsmål. Derfor opfordrer vi dig til at bestille et møde med os, så vi kan høre om dine planer uden afbrydelser. Møder er gratis og uforpligtende og en rigtig god idé, uanset hvor langt du er nået med dit projekt.