En grundlæggende vejledning om renovering af dit badeværelse

PRATO grå

8.938,-

Alle bør have et badeværelse, hvor det er dejligt at være. Og det kan du få – endda med udgangspunkt i dit nuværende badeværelse. Vi har et bredt udvalg af inspirerende elementer til opdatering af dit eksisterende badeværelse. Her er en vejledning med tre forskellige tilgange til renovering af badeværelset.

Alle boliger har mindst ét badeværelse, og det er vores erfaring, at de fleste drømmer om at renovere det, de har. Den mest almindelige grund er, at badeværelser er bygget til at være funktionelle og opfylde basale behov – og ikke til at skabe en stemning af afslapning og velvære, så du kan føle dig som et helt nyt menneske hver eneste morgen. De fleste badeværelser fungerer også som samlingspunkt for familien, hvor man mødes og børster tænder om morgenen og gør sig klar til dagens opgaver. Det skal være et rum, hvor det er dejligt at være. Hvilke vigtige overvejelser skal du gøre dig for at komme så langt?

Omfanget af dit nye badeværelse

Det kan være lidt af en udfordring at renovere et eksisterende badeværelse, fordi det typisk er bygget til at opfylde strenge bygningskrav til vådrum. Det er vigtigt fortsat at overholde disse krav, men ofte kan der gælde endnu strengere krav, særligt i forbindelse med omfattende ombygning eller renovering. Det er dog vigtigt at huske, at alle drømme kan blive til virkelighed, når du blot har den rigtige plan. Start med at bestemme projektets omfang:

 1. Renovering
 2. Nyt design
 3. Ombygning

MANO white

14.891,-

Indret, som du ønsker

Hvis formålet med dit projekt er en renovering af badeværelset, foreslår vi, at du tager udgangspunkt i din egen personlige stil og smag for at sætte ting sammen. Vi tilbyder et stort udvalg af tilbehør, belysning og opbevaringsløsninger til badeværelset, som passer til enhver indretning, og som gør det nemt at give hele badeværelset et løft. Selv en lille ændring kan gøre en stor forskel. 

 • Start med nye greb eller håndtag på dine møbler
 • Gå på opdagelse i vores moderne belysningsløsninger til badeværelset
 • Bliv inspireret af vores store udvalg af tilbehør med forskellige design og funktionalitet, som kan give dit badeværelse et friskt nyt pust.

Der er mange måder at komme i gang på, og du kan kombinere på kryds og tværs i din egen personlige stil. Vi er parate til at rådgive dig om, hvilke elementer du selv kan montere, og hvornår du har brug for en fagmand. Renovering af et badeværelse kan virke som en stor opgave, men vi står klar til at hjælpe dig sikkert igennem.  

VEDA white

4.648,-

Gentænk dit badeværelse med dansk design

Med dansk design kan du tilføre dit badeværelse et helt nyt perspektiv – selv inden for rammerne af det eksisterende rum og uden at flytte på store ting som VVS-installationer eller afløb. Vores badeværelsesmøblers minimalistiske og æstetiske design er spækket med funktionalitet, som både giver ekstra gulvplads og ekstra opbevaring på badeværelset. Et vægmonteret skab med integreret vask i et slankt dansk design skaber gulvplads og luft og fremhæver gulvet og væggene på smukkeste vis.

 • Gentænk hylder med superorganiserede skuffer, som frigør vægplads og sikrer, at du har alt, hvad du skal bruge, lige ved hånden foran spejlet
 • Fuldend spejlløsningen med en integreret vask, der flyder i ét med bordpladen
 • Er du gør det selv-typen, kan du vælge at montere de store dele selv, men du får sandsynligvis brug for autoriserede håndværkere til VVS- og elinstallationerne.

NOLIAM white

2.866,-

Vælg en ombygning af badeværelset

Mange badeværelsesdrømme er inspireret af billeder fra blade med et fritstående badekar eller en vandfaldsbruser og fantastiske nye materialer som marmor eller fliser til vægge eller gulv. Vi tilbyder ikke en komplet renovering af badeværelset, men vi garanterer, at vores elementer og tilbehør vil passe fantastisk sammen med dit nye badeværelse.

Sandheden er dog den, at så snart du åbner en overflade i et vådrum eller beslutter at flytte tilslutningsforbindelsen til afløbet blot en lille smule, er der tale om et ombygningsprojekt, som kræver inddragelse af autoriserede fagfolk. 

Det må på ingen måde spænde ben for dine drømme, men vi anbefaler, at du tager højde for det i din planlægning:

 • Find ud af, præcist hvad du ønsker, og rådfør dig derefter med relevante specialister for at få et overblik over, hvilke regler og krav der skal være opfyldt
 • Indgå derefter en aftale med de håndværkere, du har brug for, og sørg for at undgå skjulte overraskelser i forhold til tid og omkostninger
 • Vores køkkeneksperter er til enhver tid parate til at hjælpe dig med at udarbejde en renoveringsplan 


Udforsk vores badeværelsesdesign

Se alle vores badeværelsesdesign