Følg vores nyttige tips

Syv tips til at holde dit nye køkken inden for budgettet

BORDO Clay

25.402,-

Lad os se nærmere på, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil holde prisen på dit nye køkken nede. Vi kan hjælpe dig med alt fra gode råd til små praktiske tips.

Et nyt køkken er ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med enten kvaliteten eller prisen. Du kan dog stadig blive overrasket, når du ser, hvor meget et køkken kan løbe op i, også selvom du forsøger at spare. Når det så er sagt, er det slet ikke så umuligt at finde et køkken til en god pris, og dansk design til overraskende lave priser er faktisk en af vores helt store specialiteter. Med disse syv tips kan du få så meget mere for pengene – blot med nogle få smarte valg og overvejelser.

Tip 1

— undlad at ændre på ting, som allerede fungerer.

Bevar installationer som afløb, vand og elektriske tilslutninger på samme sted som i det eksisterende køkken. Flytning af eksisterende installationer kan være overraskende dyrt, ikke mindst hvis de bruges af forskellige hvidevarer og andre elektriske apparater! Så det første tip er at bevare layoutet fra det eksisterende køkken.

Tip 2

— tænk opbevaring, og vælg stort.

Overvej skabsstilen. Vores XXL-skabe giver dig 40 % mere plads, så du måske ikke har brug for så mange skabe som først antaget. Det kan være med til at spare penge! Det siger sig selv, at det er vigtigt at måle op og finde ud af præcist, hvad du har brug for og plads til i dit køkken. Lad være med at købe for meget.

Tip 3
— materialerne er vigtige.

Vælg dine køkkenmaterialer ud fra holdbarhed og udseende. Det, der fungerer for dig, fungerer måske ikke for andre, så det er vigtigt, at du overvejer, hvad der er dine vigtigste behov. Dyre løsninger er ikke nødvendigvis mest praktiske, og billigere løsninger passer måske bedre til dit køkken – og pengepung.

Tip 4

— den ”skjulte” store omkostning.

Dette er noget, som vi oplever gang på gang og derfor ikke kan gøre nok for at fremhæve! Bordpladen er ofte en af de største (og oversete!) omkostninger. Den dækker stort set hele køkkenet, så det er naturligt nok en omkostning af betydning. Igen er det her vigtigt at overveje, hvilket materiale der egner sig bedst til din bordplade. Prisforskellen kan være overraskende, så tag en snak med vores køkkeneksperter om, hvad der passer bedst til dig og dit budget. Vi har et komplet udvalg af smukke bordplader, som du kan vælge imellem for at give dit køkken det helt særlige ønskede udtryk.

Udforsk vores udvalg af bordplader
Tip 5

— har du mod på at gøre det selv?

Hvis du har lidt erfaring eller er praktisk anlagt, kan du spare mange penge ved selv at fjerne det gamle køkken eller montere det nye. Ved at gøre det selv kan du både spare penge og sikre, at du holder dig inden for budgettet. Vi kan dog ikke understrege nok, at du kun skal vælge denne løsning, hvis du er helt tryg ved det. Dårligt udført arbejde kan ende med at koste dig mere på sigt.

VEDA light oak

77.302,-

Tip 6

— skabe frem for skuffer, hvem havde troet det?

Skabe er ofte billigere end skuffer. Forskellige former for praktisk tilbehør gør det nemt for dig at indrette skabene efter dine særlige behov. Og med vores XL-standardskabe og de endnu større XXL-skabe får du meget mere plads for pengene.

Læs mere om XXL her

Tip 7
— gå efter de bedste tilbud!

I vore dage er vi altid på udkig efter et godt tilbud. Hvad med ”tag tre hvidevarer, og betal for to”? Eller 15 % rabat på den bordplade, du desperat ønsker dig, men som er lidt over budgettet? Begynd at kigge efter køkkener i god tid, så du er klar til at finde de bedste tilbud, når du endelig er parat til at købe.

 

Har du lyst til at se vores aktuelle tilbud? Læs mere her.

SamtaleKøkken® – gør det til dit helt eget.

Magien i et SamtaleKøkken® handler ikke om specifikke mål eller layouts, men om, hvordan du bruger det og gør det levende. Det er den hjertelige latter, der genlyder fra væggene under familiemiddagen, den beroligende stilhed over en snack efter sengetid, den fælles forventning til kagen, der hæver i ovnen, og den hemmelighedsfulde hvisken over en kop te inden sengetid. Alle køkkener kan være et SamtaleKøkken®, uanset om I blot er et par eller en sprudlende familie.

Det er jeres historier, fælles oplevelser og dyrebare minder, der gør det levende. Så inviter glæden, samtalen og samværet indenfor – og oplev, hvordan køkkenet forvandles til hjertet i dit hjem med et ægte SamtaleKøkken®.

Læs mere om SamtaleKøkken®

AVOLIA clay

69.227,-

Se vores køkkendesign