Naturlige genbrugsmaterialer – inspiration til vores grønne køkkener.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

61.906,-

Et grønt strejf bringer naturen helt ind i køkkenet og skaber en frisk og afslappende stemning. Det er også vigtigt at tænke på bæredygtighed, og med miljøvenlige materialer og hvidevarer i køkkenet kan du reducere din miljøpåvirkning. Så lad os gøre både vores køkkener og planeten grønnere!

Et grønt køkken er fortsat et populært valg for boligejere, som ønsker at skabe et friskt og indbydende rum. Den grønne farve har tætte bånd til naturen, vækst og balance og er derfor et fremragende valg til at skabe ro og harmoni i køkkenet – helt enkelt.

Bring naturen indenfor

Bring naturen indenfor, og skab en beroligende og frisk stemning i dit hjem med et køkken i grønne farver. Brug grønne farver og naturinspirerede elementer til at skabe et rum, der udtrykker harmoni, balance og kontakt til naturen.

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

Fremstillet af genbrugsmaterialer

Brug grønne farver og grønne materialer i køkkenet til at fremhæve dit fokus på bæredygtighed og omsorg for miljøet. Vælg energieffektive hvidevarer og skabsløsninger fremstillet i eksempelvis genbrugsmaterialer, og skab et køkken, som er både smukt og miljøvenligt. Den grønne farve er en konstant påmindelse til os om vigtigheden af at bevare naturressourcer og beskytte miljøet. Og så er den smuk!

Vidste du, at Veda er verdens første køkken med genanvendt MDF? Kernematerialet i Veda og Veda Touch er lavet af genanvendt MDF, så de er bæredygtige fra inderst til yderst.

Læs mere om vores bæredygtighedsmission

Oplev vores grønne køkkener

Green kitchen with integrated handles and a wooden worktop

OMBRA green

61.906,-

VEDA Touch green

18.874,-

Green kitchen with green handles
VEDA TOUCH green Kitchen

En forfriskende ny tilgang

Det klassiske hvide køkken med rene, skarpe linjer har længe været det foretrukne valg. Men for nogle kan den hvide farve opleves som steril og blottet for personlighed. Med tilføjelsen af grønne nuancer kan du hurtigt tilføre dit køkken varme, dybde og karakter. Den grønne farve gør rummet levende og skaber samtidig et levende, friskt og sofistikeret udtryk.

Det grønne behøver ikke at stoppe med skabene – hængeplanter, friske krydderurter i vindueskarmen eller udsigt til haven tilfører køkkenet en ekstra grøn dimension.