Bliv inspireret

Inspiration til trækøkkener

CIMA light oak

79.998,-

Træ er et naturligt byggemateriale, og vi elsker træ. Det er også derfor, vi har integreret dette robuste byggemateriale i flere af vores elementer. Du kan få bordplader i mange forskellige træsorter og skabslåger i ask eller egefinér. Drømmer du om et smukt trækøkken til en god pris? Læs, hvordan du kan få mere træ ind i dit køkken uden at sprænge budgettet.

Et klassisk snedkerkøkken er lavet i massivt træ. Det er en stærk og holdbar, men også meget dyr, køkkenløsning.

Vi kombinerer designerkøkkenets lette udtryk med snedkerkøkkenets robusthed. Du kan vælge eksempelvis en bordplade i massivt træ og skabslåger i træfiner af høj kvalitet, afhængigt af budgettet. Begge dele skaber et organisk udtryk i ægte dansk stil. Om du vil have et komplet trækøkken eller bare lade lidt mere træ spire sig ind i dit køkken, kan vi hjælpe. 

Andre overvejelser

Bordplade i massivt træ

Et af de elementer, der har størst betydning for køkkenets overordnede udseende, er bordpladen. Den fuldender dit køkken. Ved at vælge en bordplade i massivt træ kan du skabe den samme følelse og stemning som i et snedkerkøkken.

En bordplade i massivt træ har en varm og blød glød sammenlignet med bordplader i granit eller keramik. Den er også mindre støjende, når du sætter gryder, pander og tallerkener ned på den. Og hvis bordpladen bliver slidt, kan du nemt slibe den, så den fremstår som ny igen.

Træsorter til køkkenet

Alle træsorter har deres egne særlige styrker og fordele. Vi tilbyder derfor bordplader i et udvalg af forskellige træsorter. De fås i forskellige farver og nuancer, så du kan få præcist det look, du ønsker. De har dog alle sammen én ting til fælles: De er rengøringsvenlige og nemme at vedligeholde.

Vælg mellem: 

  • Ask
  • Bambus
  • Bøg
  • Eg
  • Valnød

 

Se vores store udvalg af træbordplader
Hvidt køkken med køkkenø og en bordplade af massivt træ

MANO hvid

92.505,-

Organiske låger med masser af struktur

Låger er et af køkkenets vigtigste designelementer, og hvis du drømmer om et køkken med samme naturlige udseende som et køkken i træ, kan du vælge låger i træfiner. Låger i træfinér skaber et organisk udtryk med træets naturlige årer som det primære designelement i køkkenet.

Se vores skuffer

Et lille udvalg af vores trækøkkendesign

CIMA dark oak

73.832,-

VEDA light oak

77.302,-

Bæredygtigt træ

Vi bruger certificeret bæredygtigt træ, og vi blev FSC-certificeret i 2011 som en af de første køkkenproducenter i Danmark.  FSC står for Forest Stewardship Council, som er en international nonprofitorganisation, der arbejder for at sikre, at træfældning og -produktion sker under forhold, som sikrer bedre levevilkår for lokalbefolkningen i skovområder verden over. Et FSC-certificeret trækøkken er din garanti for, at køkkenet er fremstillet under ansvarlige forhold, som bidrager til en grønnere verden.

Læs mere om FSC

Udforsk vores køkkendesign i træ